Доступна нова версія софту 19.22 до Oracle Database Appliance (ODA)

Головна Новини та огляди Доступна нова версія софту 19.22 до Oracle Database Appliance (ODA)
10.04.2024

Oracle Database Appliance – зручний щодо керування оптимізований програмно-апаратний комплекс для баз даних, який легко розгортати й використовувати. Завдяки інтеграції апаратного та програмного забезпечення ODA усуває складнощі неінтегрованих рішень, зібраних вручну. Oracle Database Appliance скорочує час встановлення і розгортання програмного забезпечення з тижнів або місяців до кількох годин, одночасно запобігаючи помилкам конфігурації й налаштування, що часто є першопричинами неоптимізованого середовища баз даних, яким важко керувати.

Нова версія програмного забезпечення Oracle Database Appliance 19.22 підтримує функціональні можливості Oracle Database 19c на апаратних моделях Oracle Database Appliance.

Цей реліз підтримується на таких моделях ODA: X10-HA, X10-L, X10-S, X9-2-HA, X9-2L, X9-2S, X8-2-HA, X8-2M, X8-2S, X7-2 -HA, X7-2M і X7-2S. Призначений для встановлення на новому обладнанні Oracle Database Appliance або виправлення чи оновлення софту на наявному комплексі ODA до версії 19.22. Також є можливість створювати, виправляти або оновлювати системи баз даних Oracle Database Appliance.

Дізнатися більше про критичні виправлення можна за посиланням What’s New in This Release (oracle.com).

Важливо зазначити, що ODA X10 відтепер підтримує СУБД Oracle Database Standard Edition 2 (реліз 19.20.0.1 і новіші версії).

Радимо також ознайомитись із ліцензуванням СУБД Oracle на ODA. Функція ліцензування ємності на вимогу в Oracle Databas Appliance дає змогу змінювати кількість увімкнених ядер відповідно до зміни потреб у системних ресурсах.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів