Космічний зореліт NETGEAR: Wi-Fi-маршрутизатор Nighthawk AX8 (RAX70)

Головна Новини та огляди Космічний зореліт NETGEAR: Wi-Fi-маршрутизатор Nighthawk AX8 (RAX70)
16.04.2024

Чи не кожен бажає мати швидкісну, стабільну й безпечну домашню мережу. Wi-Fi-маршрутизатор Nighthawk AX8 (RAX70) не лише задовольняє потреби сучасного споживача, а й захоплює своїм дизайном, адже подібний до бомбардувальника-зорельота з фантастичних фільмів «Зоряні війни». Цей технологічний шедевр точно змінить уявлення про домашні мережі, надаючи змогу вирватися в безмежний інтернет-простір на неймовірній швидкості. За його використання оселя перетвориться на епіцентр ультрасучасних технологій.

Особливості

  • Стандарт Wi-Fi 6: забезпечує швидкість до 6 600 Мбіт/с, розподілену між трьома діапазонами (574 Мбіт/с, 1 201 Мбіт/с і 4 804 Мбіт/с).
  • Інноваційні «крила» з антенами: забезпечують потужний сигнал, що охоплює до 230 м² житлового простору.
  • Чотириядерний процесор із тактовою частотою 1,5 ГГц.
  • Великий обсяг пам’яті: 256 МБ FLASH і 512 МБ RAM DDR3 SDRAM для плавного відтворення контенту 4K/8K UHD.
  • Технології Beamforming, 4×4 MU-MIMO і Smart Connect для оптимального розподілу інтернет-трафіку й забезпечення швидкісного передавання даних.
  • Технологія ReadySHARE Vault для автоматичного резервного копіювання даних на жорсткий диск USB.
  • Голосове керування через Amazon Alexa та Google Assistant – запорука зручності налаштування і керування мережею.
  • Технології OFDMA і Dynamic QoS для оптимального розподілення пропускної здатності мережі та зменшення затримок.
  • Чотири гігабітні порти з можливістю агрегування каналів.
  • Підтримання смуги пропускання 160 МГц для покращення якості з'єднання.

Потужний сигнал і стильний дизайн

Нічний яструб Nighthawk AX8, який підтримує стандарт Wi-Fi 6, забезпечує швидкість до 6 600 Мбіт/с, розподілену між трьома діапазонами (574 Мбіт/с, 1 201 Мбіт/с і 4 804 Мбіт/с). Це дає змогу виконувати кілька ресурсоємних завдань одночасно: від потокового перегляду відео високої якості до інтернет-ігор без лагів.

Завдяки інноваційним «крилам», кожне з яких оснащено трьома вбудованими високопродуктивними антенами, AX8 не лише створює потужний сигнал, але і слугує декоративним елементом, що стане окрасою інтер’єру чи не будь-якого стилю. Проте ці «крила» не тільки естетичні, але й функціональні, підсилюючи сигнал, що охоплює до 230 м² житлового простору.

Голосовий контроль і висока продуктивність

Однією з особливостей маршрутизатора є чотириядерний процесор із тактовою частотою 1,5 ГГц, який забезпечує безперебійну роботу за найбільших навантажень і можливість підключення до 40 пристроїв одночасно. А завдяки гідному обсягу вбудованої пам’яті (256 МБ FLASH і 512 МБ RAM DDR3 SDRAM) гарантовано плавність відтворення контенту 4K/8K UHD на Smart TV, мобільних пристроях та ігрових консолях. Технології, як-то Beamforming, 4 × 4 MU-MIMO і Smart Connect, розумно розподіляють швидкість з’єднання, оптимізуючи інтернет-трафік і забезпечуючи для кожного пристрою максимально можливу швидкість. А технологія ReadySHARE Vault надає змогу здійснити автоматичне резервне копіювання даних ПК на жорсткий диск USB, підключений до маршрутизатора.

Завдяки впровадженню технологій OFDMA й Dynamic QoS забезпечено оптимальне розподілення пропускної спроможності мережі, зменшення затримок і пріоритизація інтернет-трафіку за застосунками та пристроями для більш плавного потокового передавання даних.

Можливість голосового керування за допомогою Amazon Alexa та Google Assistant перетворює Nighthawk AX8 на справжнього робота майбутнього, який підпорядковується голосовим командам. Це значно спрощує процес налаштування і керування мережею.

Віддалений доступ і комплексний захист

Але не тільки швидкість передавання даних робить Nighthawk AX8 вдалим вибором. Цей маршрутизатор впроваджує новий рівень безпеки завдяки NETGEAR Armor (доступний за підпискою), що надає антивірусний захист, захист приватності для всіх підключених пристроїв і блокує доступ до шкідливого контенту. Віддалений доступ і моніторинг стану через фірмовий застосунок NETGEAR Nighthawk – запорука тотального контролю над мережею звідусіль. Додаткові функції, як-то гостьова мережа, батьківський контроль й автоматичні оновлення прошивки, лише підкреслюють готовність AX8 до викликів майбутнього, адаптуючи мережу для зручності користувача й до зростаючих вимог безпеки.

NETGEAR Nighthawk AX8 – це символ якості й надійності, що вдало поєднує передові технологічні рішення, дизайнерське мистецтво та інтуїтивно зрозуміле керування. Із футуристичним зорельотом-маршрутизатором AX8 кожен зможе увірватися до технологічного майбутнього й бути готовим до будь-яких викликів.

Товари з публікації
код товару: RAX70-100EUS
18810 грн*
є в наявності
Трьохдіапазонний маршрутизатор NETGEAR Nighthawk® RAX70 (AX6600) 8-Stream WiFi 6 зі швидкістю з'єднання до 6.6 Гбіт / c з 8 потоками WiFi 6 допоможе практично в 4 рази збільшити ємність і пропускну здатність пристрою в порівнянні з попереднім поколінням WiFi 5, щоб отримати ще більший обсяг потокової передачі, ресурсномісткого ігрового трафіку і відео контенту для всієї родини.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів