Відчуйте тепло й комфорт із рушникосушарками Hygge Family!

Головна Новини та огляди Відчуйте тепло й комфорт із рушникосушарками Hygge Family!
17.04.2024

У світі, де кожен прагне тепла і зручності у своїй оселі, Hygge Family постає як символ домашнього затишку, адже створює не просто продукти, а впроваджує філософію комфорту. Цей бренд із 25-річним досвідом у галузі виробництва є втіленням унікального поєднання британських інновацій і української майстерності. Розробляються товари у Великій Британії, а «народжуються» в Україні, де фахівці втілюють у життя кожний задум із великою увагою до деталей.

Асортимент Hygge Family складається з електричних рушникосушарок, які виготовлені з якісної чорної європейської сталі та пройшли процедуру фосфатування для захисту від корозії, – саме це є запорукою довговічності й безпеки використання.

Кожну рушникосушарку Hygge Family оснащено прихованим комплектом для підключення й універсальним конектором для живлення, який можна під’єднати з обох боків, забезпечуючи в такий спосіб гнучкість монтажу. Також передбачено інтелектуальні таймер-регулятори й режим Eco Mode, які допомагають розумно споживати електроенергію, зменшуючи витрати.

У лінійці сушарок наявні п’ять моделей різних розмірів і кольорів, тож кожна родина знайде вдале рішення, яке відповідає потребам. Незалежно від вибору, усі рушникосушарки Hygge Family мають оптимальну кількість ребер, гарантуючи ефективне висушування рушників.

Нагадуємо, що на весь асортимент діють знижки: Акційна пропозиція на рушникосушарки Hygge Family

Hygge Family – це комфорт і якість, забезпечені завдяки українському досвіду та британським стандартам!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів