За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Мобільний телефон ASUS Zenfone 11 Ultra 16/512Gb Blue (90AI00N7-M001H0)

код товару: U0932473
Ціна за одиницю:
49999 грн
+1150 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Форм-фактор моноблок
Кількість SIM-карт 2 SIM
Формат SIM-карти Nano
Покоління зв'язку (2G /3G/4G/5G) 2G3G4G5G

Дисплей

Тип дисплея AMOLED
Діагональ екрану 6.78"
Роздільна здатність екрану 1080 x 2400 pixels
Частота оновлення екрану 144 Гц
Матеріал екрану Gorilla Glass Victus 2

Процесор

Процесор Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3
Частота процесора 3.3 GHz
Кількість ядер 8 core
Відеоядро Adreno 750

Функції пам'яті

Оперативна пам'ять 16 Gb
Вбудована пам'ять 512 Gb

Камера

Кількість модулів основної камери 3
Основна камера 50 + 32 + 13 Mpx
Діафрагма основної камери f/1.9 + f/2.4
Метод стабілізації оптична
Запис відео основної камери 8К UHD (7680x4320)
Кількість модулів фронтальної камери 1
Фронтальна камера 32 Mpx
Функції камери HDR ,  розпізнавання обличчя ,  геотегінг ,  спалах ,  автофокус ,  панорама

Програмне забезпечення

Операційна система Android 14
Мультимедіа FM-радіо ,  мобільні сервіси Google ,  соціальні мережі ,  відеоплеєр ,  музичний плеєр ,  ігри
Органайзер секундомір ,  телефонна книга ,  диктофон ,  нотатки ,  калькулятор ,  будильник ,  світовий час ,  годинник ,  календар

Бездротові технології

Бездротові підключення BluetoothWI-FINFC
Навігація GPSA-GPS

Інтерфейси

Інтерфейси і підключення audio 3.5 ммUSB Type-C

Акумулятор

Ємність акумулятора 5500 mAh

Додатково

Особливості Fast Charge 65W
Вбудовані датчики компас ,  акселерометр ,  датчик освітлення ,  G-sensor ,  датчик наближення ,  гіроскоп
Безпека FaceUnlockFingerprint

Фізичні характеристики

Матеріал корпуса метал
Розміри (мм) 163.8 x 76.8 x 8.9 мм
Вага 225 г
Колір чорний
Особливості корпусу безрамковий дисплей

Інші

Виробник ASUS
Модель Zenfone 11 Ultra 16/512Gb Blue
Артикул 90AI00N7-M001H0
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

ASUS – перший у всьому

Оцініть лідерські якості ASUS Zenfone 11 Ultra. Насолоджуйтесь супер-чітким і плавним зображенням на 6.78-дюймовому AMOLED дисплеї з частотою оновлення до 120 Гц. Передова мобільна платформа на базі процесора Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 демонструє стабільність та неймовірну швидкодію при вирішенні будь-яких завдань. Просунута система камер дарує чудові можливості для фото та відео зйомки. Батарея ємністю 5500 мАг за підтримки протоколів швидкої зарядки та бездротової зарядки залишає у минулому нестачу заряду протягом дня.

Втілення сучасної естетики

Завдяки оновленому дизайну та поєднанню матової та глянсової поверхонь, які складаються у витончену фірмову монограму у формі літери «А», ваш ASUS Zenfone притягує погляди. Преміальні кольори корпусу на вибір допоможуть вам відрізнятись від інших. Відповідальність компанії ASUS з питань екології позначилася і на дизайні смартфона: його корпус на 100% складається з переробленого алюмінію, а для екрану використовувалося 22% екологічно чистого скла, виготовленого з вторинної сировини.

Чудові фото з будь-якого ракурсу

Система з трьох камер на основі сенсорів флагманського рівня та з використанням інноваційних алгоритмів ШІ дозволить вам повністю розкрити ваш творчий потенціал. 50-мегапіксельна камера з 6-осьовим стабілізатором, 32-мегапіксельна телефотокамера з 3-кратним зумом і надширококутна камера на 13 Мп з кутом 120 градусів отримують чудові знімки в будь-яких умовах.

Точна візуалізація ваших найкращих спогадів

У режимі «Портретні відео» з ефектом природної глибини різкості, що створює спеціальний алгоритм на ШІ, домашні сцени виходять природними та живими: камера розпізнає обличчя та самостійно визначає точки фокусування, приділяючи увагу не лише людям, а й домашнім улюбленцям. Завдяки алгоритму HyperClarity AI навіть за 10-кратного масштабування знімок буде бездоганно чітким. Спеціальна технологія AI Object Sense розпізнає різні об'єкти та покращує їхню візуалізацію, допомагаючи вам у створенні шедеврів мобільної фотографії.

Стабілізація та звук як при професійній зйомці

Оновлений 6-осьовий стабілізатор Hybrid Gimbal Stabilizer 3.0 підтримує виняткову апаратну стабілізацію. При використанні передового алгоритму Super HyperSteady EIS вам забезпечено отримання максимально чіткого та якісного зображення без тремтіння навіть якщо зйомка велася на ходу. Спеціальна аудіотехнологія OZO доповнює відеозйомку кришталево чистим 3D-звуком.

Селфі для великої компанії

32-мегапіксельна фронтальна камера зі збільшеним кутом огляду допоможе знімати чудові групові селфі, на яких легко знайдеться місце для кожного.

Потужна робота

Передовий процесор Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 став на 30% швидшим, графічне ядро демонструє прискорення на 25%, завдяки чому ASUS Zenfone 11 Ultra, що оснащений 16 Гб ОЗУ LPDDR5X, підтримує неперевершену продуктивність, високу швидкість обробки графіки та унікальну швидкодію системи.

Чітке та плавне зображення при будь-якому освітленні

Оцініть високу чіткість, глибину і плавність зображення на 6.78-дюймовому дисплеї AMOLED з частотою до 120 Гц. Технологія LTPO динамічно регулює частоту оновлення від 1 до 120 Гц залежно від сценаріїв використання, забезпечуючи плавне зображення та дбаючи про енергоефективність. Завдяки точності передачі кольору Delta E1 та колірному охопленню 107% DCI-P3 картинка зачаровує яскравими та насиченими образами. За підтримки пікової яскравості 2500 кд/м2 екран смартфона добре видно навіть на яскравому сонці. Яскравість екрана автоматично адаптується до зовнішнього освітлення.

Більше часу на роботу – менше на підзарядку

Потужна батарея ємністю 5500 мАг забезпечує багато годин безперервної роботи та не дасть вам приводу переживати про дефіцит заряду протягом дня. А швидка зарядка 65W HyperCharge за кілька хвилин поповнить заряд батареї на кілька годин роботи. Ви зможете відмовитися від проводів та заряджати ASUS Zenfone 11 Ultra за допомогою бездротової зарядки.

Звук як у кінотеатрі

Збільшені на 25.2% стереодинаміки з технологією Dbass пройшли оптимізацію в аудіолабораторії компанії DIRAC та гарантують чисте звучання у широкому діапазоні частот для створення ефекту занурення.

Продуктивна взаємодія

Смартфон ASUS Zenfone 11 Ultra сумісний із технологіями Microsoft Phone Link та Qualcomm Seamless та підтримує взаємодію з ПК за допомогою ASUS GlideX. Ви зможете дублювати екран смартфона на дисплеї комп'ютера, легко обмінюватися фотографіями та файлами між пристроями, використовувати камеру для відеодзвінків у високій роздільній здатності та багато іншого.

Блискучий стиль
Поєднання глянцевих і матових поверхонь відображає елегантність із кожним променем світла, втілюючи красу еволюції у дизайні. Монограма "A" перегукується з китайським символом 人 ("люди") і символізує дух ASUS.
Палітра природи
Дизайн цього пристрою нагадує про розмаїття земних ландшафтів. Кожен колір несе в собі більше, ніж просто відтінок – він є відображенням захопливої величі природи.”
Перероблені матеріали
Корпус нового смартфона виготовлений на 100% з переробленого алюмінію, а для виготовлення його екрана використано 22% екологічно чистого скла, отриманого з вторинної сировини, що свідчить про нашу відданість принципам сталого розвитку.
Екологічне паковання
У нашому пакованні використовується сертифікований FSC папір, нетоксичні чорнила на основі сої, а також паперові обгортки для телефона й кабелю.
Лови момент
Система з трьох камер на основі сенсорів флагманського класу, що використовує новий алгоритм керування, задовольнить усі ваші вимоги до фотографії.
Основна камера
50 Мп.
Sony IMX890.
6-осьовий стабілізатор Hybrid Gimbal Stabilizer 3.0.
2-кратне масштабування без втрати якості.
Телефотокамера
32 Мп.
3-кратне масштабування.
вбудована система оптичної стабілізації.
Надширококутна камера
13 Мп
FOV 120°
Лінзи Free Form
Нова якість портретної зйомки
У режимі "Портретне відео" за допомогою алгоритму штучного інтелекту створюється ефект природної глибини різкості. Він визначає точки фокусування в реальному часі та розпізнає обличчя – і навіть мордочку вашого домашнього улюбленця!
Стабілізація зображення
Новий 6-осьовий стабілізатор Hybrid Gimbal Stabilizer 3.0 не тільки пропонує виняткову апаратну стабілізацію, але й у поєднанні з новітнім алгоритмом Super HyperSteady EIS забезпечує максимально плавну зйомку як фотографій, так і відео. Разом з аудіотехнологією OZO він також гарантує неймовірну чіткість запису з реалістичною звуковою атмосферою.
Висока швидкодія
Процесор Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 став швидше на 30%, а графічне ядро – на 25%, ніж компоненти попереднього покоління. Zenfone 11 Ultra легко справляється з повсякденними завданнями, обчисленнями з використанням штучного інтелекту та навіть вимогливими іграми. Ви також можете підвищити частоту оновлення дисплея до 144 Гц. Що ще? Він неймовірно енергоефективний!

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

49999 грн
Купити

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!