Скейти, самокати, ролики NEON: прямуй до вражень

Головна Новини Скейти, самокати, ролики NEON: прямуй до вражень
10.05.2018

У розділі дитячих товарів та іграшок компанії ERC оновлення – модний, сучасний, якісний транспорт для дітей. Серед товарів бренду NEON – скейтборди, самокати, оригінальні ролики. Незвичайні вироби з підсвіткою здивують кожного.

 Скейтборди NEON

У портфоліо бренду NEON 2 моделі скейтбордів – Hype і  Cruzer. Обидва скейти з підсвіткою. Відмінність у тому, що в Hype світиться дошка, а в Cruzer – колеса.

Для підсвічування коліс скейту Cruzer не потрібні батарейки. Колеса просто світяться під час руху. Ця модель призначена спеціально для тривалого катання в місті та його околицях. Скейт витримає 70-кг навантаження.

Hype підійде для катання, а також для виконання трюків. Компактний борд легкий у транспортуванні. Навіть батьки зможуть випробувати дошку на міцність. Максимальне навантажене, що заявлене виробником, - 100 кг.

Самокати NEON

Vector, Viper, Flash – самокати бренду NEON. Кожна модель вирізняється характеристиками і зовнішнім виглядом. Обираємо на свій смак! Діапазон регулювання висоти керма всіх самокатів: 3 фіксовані положення. Всі самокати оснащені гальмом на задньому колеса. Для дітей від 5 років.

Vector – найменший із самокатів. Конструкція нерозбірна. Достатньо просто розпакувати самокат із коробки та розкласти його. Рама виготовлена з  алюмінію. У самоката Vector світяться колеса. Платформа самоката нековзка.

Viper – модель середніх розмірів. На відміну від попередньої моделі, тут світиться платформа. Такі особливості, як продумане гальмо, зручні гумові ручки, якісні поліуретанові колеса роблять катання максимально безпечним і комфортним.

Flash – найбільший із самокатів бренду NEON. Транспорт витримає навантаження до 70 кг. Широка платформа (12 см) зручна для катання. У самоката Flash є яскрава світлодіодна підсвітка вздовж платформи, а також LED підсвітка коліс.

                 

Ролики NEON

Ролики NEON незвичайні. Звісно, вони, як і самокати і скейти, мають підсвітку. Та основна їхня особливість у тому, що на відміну від традиційних роликових ковзанів, вони оснащені двома колесами і призначені для використання разом із взуттям. Ролики компактні і легкі, їх завжди можна носити з собою, а в разі потреби за мить перетворити звичайні кросівки чи кеди в оригінальні ролики зі світлодіодними колесами. Максимальне навантаження – 60 кг.

             

                        

Незвичайні транспортні засоби з підсвіткою точно стануть хітом сезону, а їхні власними – найпомітнішими на дитячому майданчику, в парку чи просто в місті. Всі моделі доступні за посиланням.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів