Гранітні кухонні мийки hansgrohe SilicaTec

Головна Новини Гранітні кухонні мийки hansgrohe SilicaTec
29.12.2022

Сучасна кухня – вже не просто місце для приготування їжі, а смарт-локація, створена відповідно до особистих уподобань господарів оселі.

Натуральність, довговічність і мінімалізм є основними трендами сучасних кухонь. Елегантний і міцний граніт як матеріал для кухонних мийок цілком вписується в таку концепцію та легко доповнює багато стилів інтер’єру. Універсальність граніту полягає в тому, що його можна використовувати для створення як цілісних монохромних комбінацій, так і виразних контрастів.

Стильна колірна гама гранітних раковин 

Кухонні мийки від німецького бренда hansgrohe виготовлені з граніту SilicaTec й доступні у трьох трендових кольорах: сірий бетон, сірий камінь і чорний графіт. Вони мають непористу, міцну та довговічну поверхню, що є стійкою до впливу агресивних миючих рідин і високих температур. Вона не вбирає запахи, не вигоряє на сонці, а також на ній не залишається плям. Саме тому догляд за гранітними кухонними мийками hansgrohe є дуже простим, – незалежно від обраного вами кольору. 

Універсальний натуральний матеріал SilicaTec добре поєднується з деревом, оздобленням під бетон і грубими цегляними стінами. Також ви можете комбінувати його з яскравими поверхнями, наприклад, мозаїчною плиткою. Адже завдяки базовим кольорам кухонні мийки hansgrohe не будуть “перетягувати” на себе фокус уваги навіть у кольорових інтер’єрах. 

Деталі, що свідчать про високу якість

Приємна на дотик поверхня кухонних мийок hansgrohe SilicaTec – одна з їхніх переваг. Ефект сатинового покриття досягається завдяки тому, що для виготовлення кожного виробу використовується ретельно відібрані частинки кварцу з заокругленими краями. Поверхня мийок має елегантний оксамитовий блиск, що додає стилю робочому простору на вашій кухні. 

Перелив у кухонних раковинах hansgrohe інтегрований збоку та не кидається одразу у вічі. Це робить дизайн цих німецьких мийок ще більш акуратним і мінімалістичним. 

Гранітні мийки hansgrohe SilicaTec можна інтегрувати в кухонну стільницю накладним або підкладним способом. 

Широкий асортимент розмірів і форм гранітних мийок hansgrohe

Вибір розміру та форми кухонної мийки залежить від ваших особистих уподобань і розміру кухні. 

В асортименті німецького бренда hansgrohe є різні форми й моделі раковин із граніту SilicaTec:

  • Одинарні раковини доступні в кількох розмірах: від 400 до 660 мм. Такі моделі доповнять невеликі кухні, господарі яких небагато готують;
  • Варіанти з дошкою чудово підійдуть тим, у кого немає посудомийної машини – на додатковій поверхні буде зручно сушити посуд. Також її можна використовувати для приготування їжі;
  • Подвійні раковини будуть до смаку всім, хто любить багатозадачність або часто готує. У великій чаші можна, наприклад, наповнювати ємність водою, доки у меншій ви миєте овочі. 

Гранітні кухонні мийки hansgrohe доступні як кухонні комбінації зі змішувачем потрібної вам висоти та sBox (у випадку, якщо ви обрали змішувач з висувним виливом). sBox мінімізує залутування та перекручування шланга та подовжує термін його служби.

Зробіть свою кухню стильною, довговічною та функціональною разом з гранітними мийками від німецького бренда hansgrohe!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів