Роутер Netis MW5360 - 4G LTE інтернет у будь-якому місці!

Головна Новини Роутер Netis MW5360 - 4G LTE інтернет у будь-якому місці!
10.02.2023

Wi-Fi маршрутизатор Netis MW5360 оснащений модулем 4G/LTE, що дозволяє організувати дротовий і бездротовий доступ в Інтернет, підключаючись як до традиційних провайдерів в багатоквартирних будинках, так і до операторів мобільного зв’язку за допомогою SIM-карти. Завдяки окремій антенній Wi-Fi системі та унікальній конструкції портів є можливість розміщувати знімні 4G антени будь-де всередині або за межами дому, що забезпечує кращу швидкість 4G/LTE і кращу продуктивність та покриття Wi-Fi.

Фірмова технологія автоматичної резервної лінії Netis FCW (Failover Cellular WAN) дозволить маршрутизатору автоматично переключитися між дротовим WAN і бездротовим Інтернетом у разі втрати будь-якого з цих двох з’єднань.

MW5360 стане в нагоді в умовах поганого прийому, наприклад, на дачній ділянці або в окремо розташованому магазині для роботи обладнання для оплати картками та робочих ПК. Характерною особливістю і перевагою маршрутизатора є підтримка підключення зовнішніх знімних 4G-антен, які можна розмістити в будь-якому місці будинку або за його межами, що забезпечує більш високу швидкість 4G та кращу продуктивність Wi-Fi. Також в MW5360 є дротовий порт WAN для використання в якості звичайного бездротового маршрутизатора.

Специфікації:

  • Технології: Wi-Fi 802.11a/b/g/n / 4G LTE Cat4
  • Діапазон Wi-Fi: 2.4 ГГц
  • Максимальна швидкість Wi-Fi: до 300 Мбіт/с
  • Максимальна швидкість 4G LTE: до 150 Мбіт/с прийом, до 50 Мбіт/с передача
  • Антени: дві незнімні антени Wi-Fi з коефіцієнтом підсилення 5дБі / дві знімні антени 4G з коефіцієнтом підсилення 5 дБі (RP-SMA)
  • Порти: один порт Fast Ethernet WAN / два порти Fast Ethernet LAN / слот SIM-card
  • Розміри (д х ш х в): 182мм х 108мм х 25мм

Товари з публікації
код товару: MW5360
1899 грн*
очікується
4G LTE-роутер Netis MW5360 оснащений модулем 4G LTE, який дозволяє виходити в Інтернет за допомогою SIM-карти. Завдяки окремим антенним системам Wi-Fi та унікальній конструкції портів є можливість розміщувати знімні 4G антени будь-де всередині або за межами вашого дому, що забезпечує кращу швидкість 4G і кращу продуктивність Wi-Fi. MW5360 також має дротовий порт WAN, що дозволяє використовувати пристрій як звичайний бездротовий маршрутизатор.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів