Дайджест ERC від 23 лютого 2023. Системна Інтеграція

Головна Новини Дайджест ERC від 23 лютого 2023. Системна Інтеграція
23.02.2023

У разі виникнення питань - звертайтеся на marketing@erc.ua

Micro Focus стала частиною OpenText!

OpenText рада вітати клієнтів, партнерів та працівників Micro Focus у себе в команді. Наразі компанія Micro Focus стала частиною OpenText, а процес об’єднання повністю завершений.

Компанія OpenText  є однією з найбільших софтверних  компаній у світі, постачальників програмного забезпечення для підприємств, із головним офісом у Ватерлоо, Онтаріо, Канада. Очікуємо, що всі ці позитивні зміни допоможуть професіоналам різних галузей та підприємств захистити свій бізнес, полегшити управління даними, отримати більш глибоке розуміння та деталізацію їх корпоративного контенту та краще управляти все більш гібридною та складною IT-інфраструктурою за допомогою нових сучасних інструментів Micro Focus та OpenText, що включають кібербезпеку, управління цифровими операціями, модернізацію, захист застосунків, а також штучний інтелект та аналітику.

Прес-реліз

Лютневий випуск Focus Topics Catalog

Лютневий випуск Focus Topics Catalog продукції DIGITUS. 

Для отримання детальної інформації щодо продукції DIGITUS, будь ласка, зверніться до спеціалістів ERC.

Посилання на каталог продуктів з додатковим описом та зображеннями

Акційна пропозиція ​Microsoft Office Volume ESD and FPP

Період проведення Акції: 01.01.2023 – 31.03.2023

Дуже прості умови: продавайте від 10 і до 200 програмних продуктів Microsoft Office Home & Business 2021 (коробкова версія FPP / електронний ключ ESD), Office Professional 2021 (електронний ключ ESD) або Microsoft 365 Business Standard (електронний ключ ESD) та за кожен “офіс” збільшуйте прибуток у вигляді бонусу.

Умови акції

Акційна пропозиція Microsoft Office ATTACH

Період проведення Акції: 01.01.2023 – 31.03.2023

Що треба зробити: якомога більше продати пристроїв (ПК або ноутбуки) з передвстановленою на них виробником ОС Windows Pro та додатково електронний ключ чи коробкову версію програмного продукту Microsoft Office. За продаж не менш п'яти таких комплектів (пристрій з Windows Pro + Office) буде нараховано винагороду.

Умови акції

Акумуляторна батарея Exide Sprinter

До уваги партнерів, що спеціалізуються на системах електроживлення. В наявності акумуляторна батарея Exide Sprinter 92.8Ah (XP12V3000).

Технологія AGM (Absorbent Glass Mat), за якою виготовлено ці акумуляторні батареї (АКБ), зазвичай використовується в системах безперервного електроживлення. Висока продуктивність АКБ серії Sprinter XP за умов роботи з сильними розрядами визначає їхнє використання як джерела енергії UPS, систем аварійного живлення, систем безпеки тощо.

Для придбання та за більш детальною інформацією звертайтеся до фахівців ERC.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів