Спеціальна пропозиція HPE Zerto

Головна Новини Спеціальна пропозиція HPE Zerto
20.06.2023

Підготуватися завчасно до можливих збоїв або атак зловмисників можна, скориставшись спеціальною пропозицією для захисту найважливіших віртуальних машин. Zerto надає рішення для аварійного відновлення та безперервності функціонування бізнесу, призначені для захисту даних і застосунків у віртуалізованих і хмарних середовищах.

Переваги впровадження HPE Zerto

Безперервний захист

Zerto забезпечує майже безперервний захист, гарантуючи, що дані та програми будуть репліковані та доступні до відновлення у визначений час. Це дає змогу організаціям відновлювати дані й застосунки, збережені до моменту, коли відбулася атака зловмисників, що допоможе мінімізувати втрату даних.

Спрощене відновлення

Програмне забезпечення Zerto дає змогу легко відновити дані та програми будь-якого масштабу: як один файл, так і цілу віртуальну машину. Завдяки швидкому відновленню зменшується час простою, що допомагає бізнесу продовжувати діяльність.

Гнучкість

Рішення Zerto призначені для роботи із широким спектром віртуалізованих і хмарних середовищ, забезпечуючи організаціям можливість вибирати, куди саме реплікувати дані й застосунки.

Резервне копіювання та автоматизоване повернення до попередніх версій

ПЗ Zerto автоматизує процес відкату на потрібний момент відновлення й резервного копіювання, а це є запорукою, що критичні застосунки будуть доступні в разі збою й повернуті в початкове місце зберігання після його усунення.

Тестування та валідація

Програмне забезпечення дає змогу організаціям тестувати власні плани аварійного відновлення щодо їхньої дієвості й забезпечення безперервності бізнесу, зокрема після атаки зловмисників. Це потрібно, аби бути впевненими у швидкому та ефективному відновленні даних.

Спеціальна пропозиція охоплює кілька наборів ліцензій Zerto, а саме: 5VM, 10VM чи 25VM із підтримкою впродовж одного року.

Кількість

PN

Опис

Zerto Virtual ECE E-LTU, 5 VMs

5

R6J72AAE

Zerto Virtual Enterprise Cloud Edition 1 VM E-LTU

5

HU4A6A100AF

HPE 1Y TechCare Essent SVC - Zerto Virt ECE 1VM E-LTU Supp

 Zerto Virtual ECE E-LTU, 10 VMs

10

R6J72AAE

Zerto Virtual Enterprise Cloud Edition 1 VM E-LTU

10

HU4A6A100AF

HPE 1Y TechCare Essent SVC - Zerto Virt ECE 1VM E-LTU Supp

 Zerto Virtual ECE E-LTU, 25 VMs

1

R6J45AAE

Zerto Virtual Enterprise Cloud Edition 25 VM E-LTU

1

HU4A6A100AG

HPE 1Y TechCare Essent SVC - Zerto Virt ECE 25VM E-LTU Supp

Більше про рішення Zerto

Безкоштовні лабораторії Zerto

За детальнішою інформацією звертайтеся на адресу erc_hpe@erc.ua або до авторизованих партнерів HPE

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів