AVer Information за підтримки ERC надала новітні медичні камери лікарні Святого Мартина в межах проєкту розвитку телемедицини в Україні

Головна Новини AVer Information за підтримки ERC надала новітні медичні камери лікарні Святого Мартина в межах проєкту розвитку телемедицини в Україні
18.09.2023

Новітні медичні камери AVer використовуватимуться для дистанційного догляду за пацієнтами та трансляції операцій. Це обладнання допоможе українським лікарям обмінюватися досвідом із колегами з лікарні Маккея в Тайвані, з якою підписано меморандум про співпрацю, а також із провідними лікарнями світу, підвищувати рівень кваліфікації медичного персоналу.

Камера AVer MD330U спеціально розроблена та сертифікована для застосування в медичній галузі відповідно до медичного стандарту IEC 60601. Об’єктив із 30-кратним оптичним збільшенням і вихідною роздільною здатністю 4K забезпечує чудову якість зображення. Шумоприглушення на основі ШІ надає змогу лікарю комфортно спілкуватися з пацієнтом, навіть якщо в палаті є інші люди.

Знімна головка камери, яка вперше використовується в галузі, дає змогу знімати на 360° крупним планом і робити миттєві знімки, завдяки чому можна здійснювати дистанційний огляд уражених ділянок або складних для обстеження місць на тілі пацієнта.

Товари з публікації
код товару: 61S3310000AC
197070 грн*
немає в наявності
Камера AVer MD330U спеціально розроблена та сертифікована для медицини відповідно до медичного стандарту IEC 60601. Об'єктив з 30-кратним оптичним збільшенням та вихідною роздільною здатністю 4K забезпечує чудову якість зображення. Шумопридушення на основі ШІ забезпечує можливість спілкування віч-на-віч для пацієнтів і лікарів. Знімна головка камери, яка використовується вперше в галузі, дозволяє вести зйомку на 360 градусів крупним планом і робити моментальні знімки.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів