Commvault став переможцем та отримав нагороду 2023 Stratus Awards у номінації «Cloud Computing»

Головна Новини Commvault став переможцем та отримав нагороду 2023 Stratus Awards у номінації «Cloud Computing»
03.10.2023

Компанія Commvault визнана найкращою в галузі хмарних обчислень завдяки своїй передовій технології Cloud Security Service.

У рамках щорічної програми бізнес-нагород 2023 Stratus Awards for Cloud Computing, яку проводить Business Intelligence Group, Commvault стала переможцем в категорії "Найкращі організації".

Щороку нагородою Stratus Awards for Cloud Computing, відзначаються не тільки компанії та рішення, але й окремі експерти, що пропонують унікальні рішення у сфері хмарних технологій.

Commvault стала переможцем завдяки новому підходу до захисту даних в хмарному середовищі. Інструменти нового покоління щодо захисту даних у хмарі надають корпоративним клієнтам можливість зберігати, захищати та відновлювати свої дані незалежно від їхнього місця розташування.

Commvault невпинно працює та змінює підхід до сучасного захисту даних у хмарному середовищі завдяки незмінному хмарному сховищу, запатентованій системі виявлення кіберзагроз та управлінню обліковими даними в режимі реального часу. Все це відкриває нові можливості для захисту даних, виявлення загроз і надзвичайно швидкого реагування на інциденти та їхнє відновлення.

Крім того, багаторівнева безпека Commvault забезпечує захист даних, яка відповідає найжорсткішим критеріям та стандартам FedRAMP щодо доступу, працездатності та конфіденційності для підприємств та державних установ.

Детальніше Commvault Named a Global Cloud Security Leader | News

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів