Знову визнаний переможцем! Commvault посів перше місце в шести з семи сценаріїв використання згідно з рейтингом Gartner Critical Capabilities for Enterprise Backup and Recovery Software Solutions 2023

Головна Новини Знову визнаний переможцем! Commvault посів перше місце в шести з семи сценаріїв використання згідно з рейтингом Gartner Critical Capabilities for Enterprise Backup and Recovery Software Solutions 2023
25.10.2023

Commvault продовжує займати лідируючі позиції у сфері корпоративного резервного копіювання та захисту даних для сучасних підприємств. Наразі спеціалісти Gartner визнали Commvault найкращою компанією в шести з семи випадків використання згідно з рейтингом "Critical Capabilities for Enterprise Backup and Recovery Software Solutions 2023".

"Critical Capabilities for Enterprise Backup and Recovery Software Solutions 2023" від Gartner - це дослідницький звіт, який складається з оцінки функціональних можливостей та характеристик програмного забезпечення для резервного копіювання і відновлення даних для підприємств. Цей звіт розроблений та публікується аналітичною компанією Gartner, яка спеціалізується на дослідженні технологічних ринків та надає об'єктивну оцінку різним технологічним рішенням сьогодення.

У звіті "Critical Capabilities 2023" Gartner визначає сценарії використання та функціональні можливості, які є ключовими для підприємств при виборі рішень для резервного копіювання та відновлення даних. Клієнти отримують об'єктивну оцінку можливостей сучасних рішень, яка  базується на ряді критеріїв, що включають локальні та хмарні рішення, архітектуру, безпеку, швидкість, масштабованість та інші фактори. Даний звіт є цінним інструментом для організацій, які шукають найкращі рішення для резервного копіювання та захисту даних.

За даними Gartner, Commvault здобула найвищі бали в таких категоріях, як локальні рішення, локальні та SaaS, гібридні/мультихмарні середовища, гібридні/мультихмарні та SaaS, захист, виявлення та аварійне відновлення від атак програм-вимагачів.

Це вже не перший успіх Commvault у дослідженнях Gartner. Компанія вже вдванадцяте поспіль була названа лідером у звіті Gartner Magic Quadrant 2023 серед програмних рішень для резервного копіювання та відновлення даних підприємств.

Більше інформації про досягнення Commvault та повний звіт Gartner Critical Capabilities for Enterprise Backup and Recovery Software Solutions 2023 за посиланням.

Commvault продовжує демонструвати свою надзвичайну ефективність, щоб забезпечувати клієнтам безпеку даних у сучасному світі, де захист і відновлення є ключовими вимогами для будь-якого підприємства.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів