Commvault об'єднує зусилля з провідними компаніями у сфері безпеки та штучного інтелекту, щоб допомогти клієнтам захиститися від кіберзагроз

Головна Новини Commvault об'єднує зусилля з провідними компаніями у сфері безпеки та штучного інтелекту, щоб допомогти клієнтам захиститися від кіберзагроз
13.12.2023

Компанія Commvault оголосила про об'єднання сучасних технологій кіберстійкості від Commvault з передовими технологіями безпеки та аналізу даних від провідних компаній у сфері кібербезпеки, штучного інтелекту та хмарних технологій.

Наразі нові партнери Commvault серед яких Avira (Gen), Darktrace, Databricks, Entrust, Netskope, Palo Alto Networks та Trellix інтегруються з нещодавно представленою хмарною платформою Commvault Cloud, щоб забезпечити спільним клієнтам додаткові можливості для швидкого виявлення, захисту та реагування на можливі загрози та атаки. Також метою інтеграції є покращення контролю та управління даними клієнтів. Кожна з цих компаній пропонує унікальні продукти та послуги для підвищення кібербезпеки.

Commvault співпрацює з партнерами по всьому ланцюжку інструментів безпеки, які включають: систему управління інцидентами та подіями безпеки (SIEM), оркестровку, автоматизацію та реагування безпеки (SOAR), виявлення та реагування на мережеві загрози, виявлення та оцінку вразливостей і загроз, а також управління даними та конфіденційність.

Поєднання систем безпеки та штучного інтелекту набуває надзвичайної значущості в сучасному світі. Це пояснюється тим, що компанії постійно зіштовхуються зі зростаючою кількістю кіберзагроз, які становлять серйозні проблеми для їх бізнесу та можуть негативно позначитися на репутації їх брендів. Враховуючи ці постійні труднощі, Commvault вважає, що співпраця є важливим фактором для забезпечення стійкості клієнтів до загроз.

Нагадаємо, що в цьому році Commvault вже анонсувала співпрацю з Microsoft Sentinel та Palo Alto Networks. Наразі повний перелік партнерів у галузі безпеки та штучного інтелекту, які інтегруються з Commvault Cloud, охоплює широкий спектр послуг у цих галузях.

Детальніше Commvault Intergrates with Security AI Partners | News

Співпраця Commvault з широкою кількістю партнерів у галузі безпеки та ШІ дозволяє не лише забезпечувати клієнтам потрібні рішення у критичний момент, але й підвищує в цілому кіберстійкість організацій.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів