Asus ROG Ally Extreme – чудовий подарунок на Різдвяні свята!

Головна Новини Asus ROG Ally Extreme – чудовий подарунок на Різдвяні свята!
20.12.2023

ASUS і Republic of Gamers (ROG) підготували для своїх шанувальників в Україні подарунок під ялинку: з 15 грудня 2023 року популярна ігрова консоль ROG Ally у найпотужнішій версії Extreme доступна за ціною лише 29 999 грн.

ROG Ally - надзвичайно портативна 7-дюймова консоль нового покоління, яка пропонує пограти на ходу в ігри у форматі Full HD. Вона запускає сучасні ігри AAA швидше й плавніше, ніж будь-який інший пристрій у цьому класі, який є на ринку. Оскільки ROG Ally працює під керуванням Windows 11, можна грати в будь-яку гру для Windows, завантаживши її з відповідної ігрової платформи.

ROG Ally працює на абсолютно новому процесорі AMD серії Ryzen Z1. Створений на основі мікроархітектури Zen 4, процесор Ryzen Z1 Extreme має графічне ядро AMD RDNA 3. Він конкурує за потужністю з процесорами сучасних ігрових консолей завдяки 8 ядрам із підтриманням 16 потоків і графічній продуктивності до 8,6 терафлопс.

Флагманська ігрова продуктивність вимагає відповідного дисплея, і ROG Ally не розчаровує. Його оснащено дисплеєм з роздільною здатністю Full HD (1080p) з частотою оновлення 120 Гц і підтриманням технології AMD FreeSync Premium, на якому геймери зможуть насолоджуватися надзвичайною чіткістю руху в динамічних іграх без розривів кадрів.

ROG Ally також оснащено 16 ГБ високошвидкісної пам’яті LPDDR5 з частотою 6 400 МГц, твердотільним накопичувачем обсягом 512 ГБ з інтерфейсом PCIe Gen 4 і слотом для карт пам’яті microSD UHS-II. Модуль Wi-Fi 6E гарантує надійне з’єднання навіть у перевантажених мережах, незалежно від того, грають у багатокористувацькі ігри чи транслюють свою гру через Xbox Cloud Gaming або AMD Link.

Докладніше на офіційному сайті: ROG Ally (2023) RC71L (asus.com)

Грайте наодинці, підключіть пристрій до телевізора, щоби пограти з друзями, чи ввімкніть максимальне передавання, під’єднавши до пристрою зовнішню відеокарту ROG XG Mobile, для неймовірних ігрових вражень!

Товари з публікації
код товару: 90NV0GY1-M00550
27699 грн*
є в наявності
Портативна ігрова консоль ASUS ROG Ally - потужна та портативна ігрова консоль, яка працює на платформі Windows 11. Вона оснащена потужним процесором AMD Ryzen Z1 та графічним процесором AMD RDNA 3.0, який забезпечує високу продуктивність в іграх. Консоль також має 7-дюймовий сенсорний екран з роздільною здатністю 1080p та частотою оновлення 120 Гц, який забезпечує плавний та чіткий ігровий процес.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів