Огляд асортименту Könner & Söhnen

Головна Новини Огляд асортименту Könner & Söhnen
23.01.2024

Слоган Könner & Söhnen – «Традиції німецької якості», тож логотип K&S на обладнанні є гарантією, що воно буде працювати стабільно та безвідмовно. У процесі вироблення товарів якість матеріалів і збірки гармонійно доповнює багаторічний досвід майстрів і власні розробки бренду, перевірені роками експлуатації.

Продукція визнаного європейського лідера з виробництва генераторів і садової техніки Könner & Söhnen доступна до замовлення в ERC!

В асортименті Könner & Söhnen:

  • генератори (бензинові, дизельні, інверторні, газобензинові);
  • садова техніка (електричні та бензинові культиватори, дровоколи, мотопомпи, мультифункціональні машини, подрібнювачі деревини);
  • пускові та зарядні пристрої;
  • портативні зарядні станції та станції для заряджання автомобілів.

З-поміж різноманітного продуктового портфеля бренду варто виокремити газобензинові генератори інверторного типу та бензинові культиватори, які доповнили асортимент ERC.

Особливості лінійки продуктів на базі фірмових двигунів K&S:

  • високі показники надійності та функціональності;
  • оптимальні характеристики, перевірені часом і вибагливими європейськими клієнтами;
  • оптимальне співвідношення ціни і якості.

Генератори

Електрика – один із найважливіших ресурсів для людини. Брак безперешкодного доступу до неї може спричинити безліч труднощів, а щоб їх уникнути, потрібно мати резервне джерело електропостачання – генератор.

Könner & Söhnen має широкий модельний ряд бензинових генераторів з унікальними технічними можливостями для задоволення найрізноманітніших побутових потреб користувачів.

Потужність і мобільність дизельних генераторів стане в пригоді на промислових об’єктах, підприємствах, де безперервність виробничого процесу є критично важливим фактором і безпосередньо залежить від безперебійного електропостачання.

Газобензинові генератори вирізняються економічністю та екологічністю: пальним для таких моделей може бути як газ (пропан-бутан), так і бензин. Зокрема газ, як відомо, є більш екологічно чистим, аніж бензин.

Генератори інверторного типу (бензинові та газобензинові: KS5500IEGS, KS4000IEGS) гарантують безаварійне та тривале функціонування. Вони якнайкраще згодяться для використання в кемпінгу, на човнах, а також для забезпечення максимально стабільної частоти та напруги для надійної роботи чутливої електроніки. Інверторні генератори можуть працювати в економному режимі, знижуючи витрати палива до 50 %.

Садова техніка

Садова техніка – незамінний інструмент у господарстві та сільськогосподарській діяльності. Ось короткий огляд деякої садової техніки Könner & Söhnen, яка стане в пригоді під час роботи в саду або на городі.

Культиватори: електричні моделі є оптимальними для невеликих садів та городів, адже вони легкі та екологічні; тоді як бензинові культиватори (KS7HP-1050G, KS7HP-950S) можуть використовуватися на середніх площах, мають більшу потужність, як порівняти з електричними.

Дровоколи (KS8TKE52/35) використовуються для розколювання деревини на дрова. Моделі різняться за конструкцією та потужністю.

Мотопомпи (KS50HP, KS80TW) застосовують для перекачування води; можуть слугувати важливим компонентом системи зрошення садів.

Подрібнювачі деревини знадобляться для подрібнення гілок та дерев’яних відходів. Пристрої мають різні режими роботи та можуть використовуватися для виробництва компосту.

Пускові пристрої

Пускові пристрої стануть у пригоді, коли розрядився акумулятор авто або його заряду недостатньо для запуску двигуна, що особливо часто трапляється в холодні пори року. Вони оснащені якісною літій-іонною батареєю з високим струмом віддачі: це дає змогу запускати автомобілі з бензиновими (до 10 л) і дизельними двигунами (до 6 л) за лічені секунди.

Портативні зарядні станції

Портативні електростанції стануть у пригоді в кемпінгу, на риболовлі, під час активного відпочинку на свіжому повітрі, у разі короткочасного припинення електропостачання та за надзвичайних ситуацій. Звісно, такі пристрої будуть корисні і для військових на фронті, до того ж вони працюють тихо, не створюючи надмірного шуму, тож не заважатимуть діяльності.

Контроль якості та сервісна підтримка Könner & Söhnen

Виробництво продукції Könner & Söhnen суворо контролюють німецькі інженери, пристрої постійно тестують на різних етапах виробництва.

Міжнародна служба підтримки клієнтів забезпечує:

  • повний післяпродажний супровід клієнтів;
  • професійне консультування з будь-яких технічних аспектів;
  • інструкції, фото- та відеоматеріалами з користування технікою.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів