Стабілізатори напруги Awattom: надійна опора та захист

Головна Огляди Стабілізатори напруги Awattom: надійна опора та захист
26.10.2017

Побутові електричні прилади в нашому житті відіграють важливу роль — забезпечують комфорт, значно полегшують роботу. Аби вони не виходили з ладу через перепади напруги, варто заздалегідь подбати про стабілізатори.

Як убезпечити електричні прилади вдома чи на роботі? Майже всі сучасні побутові електричні прилади мають вузли, що оберігають пристрої від стрибків напруги. При високій напрузі в мережі вони «вигорають», але не дають пристрою повністю вийти з ладу. Проте навіть після такого «впливу», електричному приладу знадобиться втручання сервісних фахівців для ремонту. Аби вирішити ці проблеми з нестабільною напругою у мережі, варто найкраще використовувати стабілізатори напруги.

Різновидів цих пристроїв сила-силенна: це і ферорезонансні стабілізатори, стабілізатори інверторного типу, джерела безперебійного живлення, феромагнітні стабілізатори, електромеханічні стабілізатори напруги, різні електронні стабілізатори (нормалізатори) напруги. Серед них і стабілізатори напруги Awattom, з якими варто познайомитися детальніше.

СНОПТ 0.5кВт

СНОПТ 1.0кВт

СНОПТ 2.2кВт

Зроблено в Україні за найвищими стандартами

Стабілізатори Awattom, що відповідають високим стандартам якості, виробляють у Запоріжжі. Їх розроблено на основі останніх технічних рішень із застосуванням комплектуючих та матеріалів провідних європейських виробників.

Швидкодіючі, мікропроцесорні, повністю самостійні, що не потребують догляду і обслуговування, пристрої Awattom призначено для безперервного забезпечення постійною напругою всіх видів електричних приладів у разі живлення від загальної мережі змінного струму. При надмірному навантаженні або аварії у мережі, стабілізатори відключають постачання напруги до приладів, а після усунення несправності автоматично підключають пристрої до мережі.

У стабілізаторах Awattom немає тертьових механічних вузлів (сервомоторів, вугільних щіток), які вимагають періодичної профілактики або заміни, що збільшує термін експлуатації і не передбачають додаткових витрат з технічного обслуговування.

Стандартна низка потужностей не обмежена рівнями 0,5 кВт — 40 кВт для однофазних і 10,5 кВт — 120 кВт для трифазних виконань. Виробник здатен задовольнити і індивідуальні замовлення потужніших рішень.

Широкий модельний ряд забезпечує найкращі показники роботи стабілізаторів із широким діапазоном у мережах з неякісною напругою, стабілізуючи вихідну напругу на рівні 220 В ± 5 %, при зміні вхідної напруги від 80 В до 320 В.

Стабілізація 24/7

Пристрої мають багаторівневий захист і гарантують захисне відключення навантаження при зниженні або перевищенні вхідної напруги нижче або вище заданих значень; автоматичне включення навантаження при відновленні вхідної напруги до робочого рівня; автоматичний захист від короткого замикання і довготривалого перевищення струму в навантаженні; мікропроцесорний захист по струму; автоматичне відключення або включення при спрацьовуванні захисту від перегріву внутрішніх силових елементів тощо.

Стабілізатори серії Silver мають цифрову індикацію вхідної, вихідної напруги, часу і дати, потужності навантаження, а рішення CHOPT і CHTPT ще й вхідного струму, частоти мережі, температури силових ключів і автотрансформатора.

Стабілізатори розраховані на безперервний цілодобовий режим роботи в закритих опалювальних приміщеннях. Разом з тим існують окремі серії CHOPT і CHTPT зі ступенем захисту IP56, а також у виконанні 19".

Розробку і виробництво стабілізаторів контролює Система якості продукції, та їх сертифіковано за стандартом ДСТУ ISO 9001-2009. На всі стабілізатори СНОРТ і СНТРТ поширюється гарантія 3 роки

За додатковою інформацією звертайтеся до свого провідного менеджера або на адресу: ups@erc.ua

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів