Маршрутизатори NETIS з великими можливостями

Головна Огляди Маршрутизатори NETIS з великими можливостями
07.03.2023

Надаючи сучасні технології, високоякісні продукти й забезпечуючи сервісне обслуговування, задовольняючи запити клієнтів по всьому світу, NETIS SYSTEMS стала одним з основних постачальників у сфері передавання даних, а її репутація надійного виробника постійно зміцнюється.

NETIS SYSTEMS є частиною Netcore Group. Компанія була заснована у 2000 році, а з 2008 зберігає стійке щорічне зростання обсягу продажів на 30 %. Її штаб-квартира розташована в місті Шеньчжень (Китай), а загальна площа заводу становить 20 000 м2. До речі, компанія створила понад 30 філій по всьому Китаю й розвиває міжнародні представництва в Північній Америці, Європі, Індії, Тайвані та Південній Кореї.

Маршрутизатор Netis MW5360

Підключення до провайдерів і операторів мобільного зв’язку

Netis MW5360 – LTE-маршрутизатор, який оснащено модулем 4G, що дає змогу організувати дротовий і бездротовий доступ до мережі, підключаючись як до традиційних провайдерів у багатоквартирних будинках, так і до операторів мобільного зв’язку за використання SIM-карти, яку встановлюють у спеціальний слот.

Завдяки фірмовій технології автоматичної резервної лінії Netis FCW маршрутизатор може автоматично перемикатися між дротовим WAN і бездротовою мережею в разі втрати будь-якого із цих двох з’єднань. Крім того, MW5360 стане в пригоді в разі поганого сигналу, наприклад, на дачній ділянці або торговельній точці, яка розташована далеко за межами міста, для роботи обладнання для оплати картками та робочих ПК.

Характерною особливістю й перевагою маршрутизатора є підтримання підключення зовнішніх знімних 4G-антен, які можна розмістити в будь-якому куточку будинку або за його межами, що забезпечує більш високу швидкість 4G та кращу продуктивність Wi-Fi. Також у MW5360 є дротовий порт WAN для використання в якості звичайного бездротового маршрутизатора.

  • Технології Wi-Fi 802.11a/b/g/n
  • Технології GSM 4G LTE Cat4
  • Діапазон Wi-Fi 2,4 ГГц
  • Максимальна швидкість Wi-Fi до 300 Мбіт/с
  • Максимальна швидкість 4G LTE до 150 Мбіт/с (приймання), до 50 Мбіт/с (передавання)
  • Антени 2 × незнімні (Wi-Fi з коефіцієнтом підсилення 5 dBi), 2 × знімні (4G із коефіцієнтом підсилення 5 dBi (RP-SMA))
  • Порти 1 × Fast Ethernet WAN, 2 × Fast Ethernet LAN, слот для SIM-карти
  • Розмір (ш × в × д) 108 × 25 × 182 мм

Маршрутизатор Netis N3

Дводіапазонний маршрутизатор із можливістю налаштування Easy Mesh

За демократичної вартості маршрутизатор N3 підтримує технологію MU-MIMO і всі основні стандарти підключення, а чотири регульовані антени з високим коефіцієнтом підсилення (5 dBi) забезпечують дводіапазонний бездротовий зв’язок на частотах 2,4 ГГц і 5 ГГц. Є кілька режимів бездротової роботи маршрутизатора: точка доступу (АР), повторювач, клієнт, а три гігабітні порти забезпечать надійну і високу швидкість Ethernet-з’єднання. До того ж доступний протокол IPv6.

Особливістю N3 є можливість налаштування для роботи в мережі Easy Mesh, яка створюється з аналогічних моделей маршрутизаторів бренда, зокрема об’єднати в Mesh-мережу можна моделі N2 та N3. Перемикання між мережами відбувається протягом лічених секунд після того, як система «зрозуміє», покриття якого з маршрутизаторів більш вигідне в конкретному місці приміщення. Це дає змогу створити повноцінне безшовне покриття Wi-Fi в офісах, приватних будинках і на територіях із великою площею. Завдяки сучасному дизайну, тонкому корпусу, а також можливості регулювати положення та нахил антен пристрій можна розмістити навіть в обмеженому за площею і простором місці.

  • Технології Wi-Fi 802.11a/b/g/n/ac / MIMO / Easy MESH
  • Діапазони Wi-Fi 2,4 ГГц / 5 ГГц
  • Максимальна швидкість 300 Мбіт/с / 2,4 ГГц 867 Мбіт/с / 5 ГГц
  • Антени 4 × незнімні регульовані (Wi-Fi із коефіцієнтом підсилення 5 dBi)
  • Порти 1 × Gigabit Ethernet WAN, 3 × Gigabit Ethernet LAN
  • Розмір (ш × в × д) 108 × 25 × 108 мм

Маршрутизатор Netis N5

Найдоступніший маршрутизатор із підтриманням 3G/4G/LTE USB-модемів

Netis N5 – дводіапазонний Wi-Fi-маршрутизатор із підтриманням 3G/4G/LTE USB-модемів. Компактний і стильний N5 дає змогу підключатися до мережі в традиційний спосіб (через Ethernet-кабель до WAN-порту) або скористатися бездротовим доступом (WISP). Також можна підключати USB-накопичувач через порт USB 2.0 для відправлення файлів, відтворення медіаконтенту й налаштування FTP-сервера.

Завдяки фірмовій технології автоматичної резервної лінії Netis FCW-маршрутизатор може автоматично перемикатися між дротовим WAN і бездротовим підключенням у разі втрати будь-якого з цих двох з’єднань. До того ж пристрій підтримує протокол TR-069, а також IPv6. Ба більше, N5 є одним із найдоступніших за ціною пристроїв у сегменті дводіапазонних Wi-Fi-маршрутизаторів із підтриманням 3G/4G/LTE USB-модемів. Усе це робить N5 чудовим вибором для застосування в місцях, де є скупчення великої кількості Wi-Fi-пристроїв, але можливі перебої в роботі дротових з’єднань.

  • Технології Wi-Fi 802.11a/b/g/n/ac
  • Діапазони Wi-Fi 2,4 ГГц / 5 ГГц
  • Максимальна швидкість 300 Мбіт/с / 2,4 ГГц 867 Мбіт/с / 5 ГГц
  • Антени 4 × незнімні регульовані (Wi-Fi із коефіцієнтом підсилення 5 dBi)
  • Порти 1 × Fast Ethernet WAN, 2 × Fast Ethernet LAN, USB 2.0
  • Розмір (ш × в × д) 86 × 22 × 118 мм

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів