Новий рівень свободи з Philips TAA5508

Головна Огляди Новий рівень свободи з Philips TAA5508
20.04.2024

І в спортзалі, і на вулиці, і в подорожі – бездротові навушники Philips TAA5508 із системою шумоприглушення обіцяють змінити уявлення про свободу без обмежень і мотивують на нові звершення.

Завдяки сучасним технологіям і якісному звучанню ці навушники дарують користувачам новий рівень комфорту та насолоди під час прослуховування улюбленої музики, подкастів чи здійснення дзвінків.

Відчуття, наче в самому серці події

Не дивина, що для Philips якість звучання має неабияке значення, тож модель TAA5508 не є винятком. Завдяки передовій акустичній технології ці навушники забезпечують чіткий, глибокий і багатогранний звук. Адаптивне шумопоглинання швидко реагує на умови довкілля, щоби приглушити зовнішній шум, зокрема, вітер чи інший сторонній гуркіт. Тому користувач відчує кожну ноту, наче в самому серці події, незалежно від того, слухає він музику, займається в спортзалі, переглядає фільми чи здійснює важливі дзвінки.

Абсолютна незалежність

Бездротові навушники Philips TAA5508 забезпечать повну свободу рухів, а завдяки компактному розміру та зручному фіксатору вони міцно триматимуться у вухах. Дизайн навушників – вдале поєднання лаконічної ергономіки та мінімалізму. Широкий вибір силіконових вкладишів різного розміру гарантує зручну посадку для кожного користувача, а сучасний дизайн додає образу нотку елегантності.

Небачений комфорт

Завдяки багатоточковому Bluetooth-з’єднанню можна підключати відразу кілька пристроїв: смартфон, планшет, ноутбук тощо. Користувач миттєво перемикатиме відтворення між різними пристроями, насолоджуючись незрівнянним комфортом.

Слухати нескінченно

Із TAA5508 можна забути про щоденне заряджання, адже з ними користувач гарантовано матиме до 7 год відтворення та додатково 21 год роботи від футляра. Власне футляр можна заряджати в бездротовий спосіб або через USB-C.

Характеристики

  • Код товару: TAA5508BK/00
  • Діаметр динаміків 8 мм
  • Опір 16 Ом
  • Частотний діапазон 20-20 000 Гц
  • Активне шумоприглушення (ANC)
  • Bluetooth 5.3
  • Підтримання кодеків SBC, LC3, AAC
  • Клас захисту IPX5
  • Час роботи 7+21 год
  • Колір чорний

Бездротові навушники Philips TAA5508 зводять нанівець усі компроміси між якістю звучання, комфортом і стилем. Модель стане справжнім компаньйоном для насолоди музикою та повсякденного життя.

Товари з публікації
код товару: TAA5508BK/00
3999 грн*
немає в наявності
І в спортзалі, і на вулиці, ці справжні бездротові навушники із системою шумопоглинання мотивують ваші рухи! Музика та подкасти звучать чудово, а ви чітко чутимете все, коли зупинитеся прийняти виклик. Надійне розміщення у вухах добре тримає навушники на місці. Не хочете хвилюватися про щоденне заряджання? Отримуєте 7 годин відтворення та додатково 21 годину роботи від футляра. Поставте навушники назад у футляр, і вони зарядяться повністю за 2 години. Якщо потрібне швидке заряджання, всього за 15 хвилин отримаєте додаткову годину.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів