Передовий світловий дизайн інтерʼєру з інтелектуальним освітленням Govee

Головна Новинки Передовий світловий дизайн інтерʼєру з інтелектуальним освітленням Govee
06.12.2023

Продукція Govee – міжнародного виробника інтелектуальних пристроїв освітлення для оселі – із 2023 року офіційно доступна в ERC. Розглянемо особливості чотирьох рішень бренду, які допоможуть створити сучасний стильний дизайн житлового приміщення з функціями розумного дому.

Розумна лампа Govee H6009 Smart Wifi&BLE Light Bulb

Розумні лампочки Govee – «мастхев» для розумного освітлення оселі. Конструкцією смартламп передбачено можливість вибирати між яскравими кольорами RGB і теплим чи холодним білим світлом для створення бажаної атмосфери. Потужність – 1 200 лм. Доступно кілька режимів освітлення, зокрема музичний, режими пробудження та затемнення. Крім того, повністю контролювати освітлення в оселі можна через Wi-Fi та Bluetooth, а завдяки груповому налаштуванню можна регулювати світіння кількох ламп одночасно.

Розумна світлодіодна стрічка Govee H615А (5 м)/H6154 (15 м) RGB Smart Wi-Fi + Bluetooth

Просте рішення, яке повністю змінює дизайн будинку: світлодіодна стрічка Govee з мікрофоном має багато режимів світіння та кілька способів керування – за допомогою блока керування або через застосунок Govee Home. Стрічка згодиться для декорування кімнат, ліжок, телевізорів, вікон, барів, стане в пригоді для створення святкової атмосфери. Завдяки вбудованому мікрофону світіння можна синхронізувати з музикою або будь-яким звуком: режим освітлення та колір змінюватимуться залежно від ритму. Фантазуйте та створюйте цілком новий світловий дизайн оселі!

Розумні торшери Govee Lyra Corner Floor Lamp H6072 (білий) і H6076 (чорний)

Елегантні мінімалістські торшери забезпечують розсіяне світло. Тонкий контур і дивовижне кольорове шоу роблять Govee Lyra чудовим доповненням для розумного дому. Моделі оснащено 64 світловими ефектами, реактивними музичними режимами, голосовим керуванням і навіть творчим режимом для налаштування сяяння «Зроби сам».

Настільний розумний світильник-нічник Govee H6057 RGBIC Night Light

Це більше ніж просто пристрій для освітлення кімнати вночі. Його розроблено за інноваційними технологіями для забезпечення максимального комфорту дітей і батьків. Рішення створює гармонію в просторі житлової кімнати завдяки незначним, проте водночас неймовірно функціональним особливостям:

  • веселий ігровий режим;
  • звукові режими заспокійливого білого шуму;
  • музичний плеєр;
  • режим налаштування «Зроби сам»;
  • розважальний та інтерактивний режими;
  • RGBIC-підсвічування;
  • таймери;
  • регулювання яскравості й колірної температури світла;
  • увімкнення світильника одним рухом;
  • керування через застосунок на смартфоні.

Вибирайте розумне світлове устаткування для передового освітлення оселі!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів