Новий товар асортименту Zalman: популярна модель комп’ютерного корпус N4REV.1 із вбудованим блоком живлення ZM700-TXII MegaMax

Головна Новинки Новий товар асортименту Zalman: популярна модель комп’ютерного корпус N4REV.1 із вбудованим блоком живлення ZM700-TXII MegaMax
25.12.2023

Zalman має широкий і різноманітний асортимент комп’ютерного комплектовання, яке стане в пригоді для створення чи модернізації прогресивних ПК. Універсальність рішень, унікальні технологічні розробки, багаторічний досвід і всесвітнє визнання Zalman – це важливі складові успіху.

Zalman N4REV.1

Пропонуємо нову пропозицію Zalman для створення домашньої або ігрової комп’ютерної станції на базі корпусу із вбудованим блоком живлення.

Корпус Zalman N4REV.1 у поєднанні з блоком живлення Zalman ZM700-TXII MegaMax  – це чудовий приклад виключної комплектації.

Корпус Zalman N4REV.1 має стандартний формат ATX Mid Tower, бічне вікно із 4 мм загартованого скла закріплене гвинтами із гумовими прокладками, передня панель комбінована (пластик із металевою сіткою).

ЕФЕКТИВНЕ ОХОЛОДЖЕННЯ КОМПОНЕНТІВ СИСТЕМИ

Активне охолодження компонентів забезпечать встановлені шість вентиляторів із RGB підсвічуванням: 3x 140мм на передній панелі та 3х120мм на верхній та задній панелях.

Тихі 140 мм вентилятори працюють на вдув та сприяють циркуляції повітряного потоку ззовні, забезпечують вентиляцію компонентів. Натомість вентилятори, що встановлені на верхній та задній панелях працюють на видув, забезпечують активний теплообмін та відвід нагрітого повітря із внутрішньої частини корпусу назовні.

ЗАХИСТ ІНТЕР’ЄРУ КОРПУСУ ВІД ПИЛУ

Для захисту від пилу в корпусі передбачені спеціальні фільтри: магнітний на верхній панелі та стандартний на нижній панелі. При необхідності, їх можливо легко демонтувати, почистити та повернути у вихідне положення.

МОЖЛИВІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ СИСТЕМ РІДИННОГО ОХОЛОДЖЕННЯ

Корпус Zalman N4REV.1 розрахований на встановлення одно- або двосекційної рідинної системи охолодження для процесора із радіатором 120 або 240мм.

КОМПЛЕКТАЦІЯ ТА ОСНОВНІ ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

В арсеналі розніми USB 2.0 та USB 3.0, кнопки Reset та Power, що зручно для перезавантаження системи, передбачено 2х3.5 дюймові відсіки для HDD та 2х2.5 дюймові для SSD накопичувачів.

Корпус Zalman N4REV.1 розрахований на сучасне повітряне охолодження для процесора висотою до 163мм, відеоадаптер довжиною, що не перевищує 315мм, стандартний ATX блок живлення довжиною до 180мм.

Конструкція корпусу Zalman N4REV.1 передбачає достатньо місця для розміщення кабелів та має добре відшліфовану поверхню без загострень, що зручно як для промислової та і для самостійної збірки ПК.

Отже, шість вентиляторів, металева сітка, що активно продувається на передній панелі, компактні розміри та прозоре бічне вікно із загартованого скла – це значимі переваги моделі корпусу Zalman N4REV.1, враховуючи його демократичну вартість.

Вбудований блок живлення Zalman MegaMax, виготовлений на основі сучасної, перевіреної компонентної бази, що гарантує надійність і стабільність роботи впродовж тривалого терміну експлуатації та дозволяє бути впевненим у бездоганній працездатності блоку та якісному живленню системи.

Блок живлення Zalman MegaMax, стандарт 80+, ZM700-TXII (потужність 700W)

ОПТИМАЛЬНА КОМПЛЕКТАЦІЯ

Блок живлення оснащений оптимальною кількістю інтерфейсів, що мають зручне розміщення на кабелях. Можливо під’єднати один чи два відеоадаптери без використання перехідників, а також організувати доволі містку дискову підсистему та підключити достатню кількість периферійних пристроїв. В комплекті із кабелями живлення у вигляді плоских гнучких шлейфів чорного кольору виведені на пряму із корпусу пристрою.

НАДІЙНА КОМПОНЕНТНА БАЗА

Блок живлення включає компоненти модуля активної корекції коефіцієнта потужності APFC (98%), що гарантує стабільну роботу та забезпечує високу енергоефективність. Використані надійні та витривалі конденсатори із показником максимальної робочої температури 105°С.

Інтегрований EMI фільтр блоку живлення суттєво зменшує шуми під час роботи пристрою. Блок живлення Zalman ZM700-TXII сертифікований та відповідає рівню 80+ із показником ККД у діапазоні 86% при стандартному навантаженні, із потужною одиночною шиною + 12 В. Така особливість схемотехніки ідеально підходить для майбутніх оновлень компонентів чи навантаження при розгоні.

АКТИВНЕ ОХОЛОДЖЕННЯ

Активний елемент охолодження блоку живлення – 120мм тихий вентилятор на гідродинамічному підшипнику. Пасивна частина системи охолодження блоку живлення – два чотирисекційні алюмінієві радіатори, що розташовані в низьковольтній та високовольтній частинах корпусу. Саме ці складові компонентної бази забезпечать відвід надмірного тепла від складових блоку живлення.

ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СТАБІЛЬНОЇ РОБОТИ

Блок живлення Zalman ZM700-TXII із стандартним переліком необхідних захистів для даної категорії пристроїв, що сприяють стабільній та безперебійній роботі в процесі експлуатації: від підвищеної напруги (OVP), від зниженої напруги (UVP), від короткого замикання (SCP), від перевантаження по потужності (OPP).

В комплекті блоку живлення всі необхідні складові та інформація, щодо умов експлуатації: кабель живлення та комплект одноразових стяжок для раціонального розміщення кабелів.

Корпус із вбудованим блоком живлення – вигідна та економна пропозиція, для створення сучасного ПК.

Рекомендуємо доповнити стильну комп’ютерну систему фірмовим охолодженням:

Багаторічний досвід, сумлінна праця провідних південнокорейських інженерів та визнання у всьому світі відмінної якості продукції – це сьогодення Zalman.

Разом із Zalman – впевнено до нових досягнень!

잘만테크 N4 ATX MIDDLE TOWER COMPUTER CASE - YouTube

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів