Готуємо з потужною ARDESTO KMCH-K1500SS

Головна Новини та огляди Готуємо з потужною ARDESTO KMCH-K1500SS
08.05.2024

У світі сучасної кулінарії, де швидкість і якість є ключовими аспектами, ефективна кухонна машина в суцільнометалевому корпусі стане союзником, який спрощує та прискорює процес приготування. Завдяки металевим деталям приводу та оптимальному набору функцій і насадок цей пристрій забезпечить бажані результати.

Практичність й універсальність

ARDESTO KMCH-K1500SS розроблено, щоби розширити можливості кухарів у приготуванні страв. Із шістьма рівнями швидкості та режимом Pulse користувач матиме повний контроль над обробленням будь-яких інгредієнтів – від ніжного замішування тіста до швидкого нарізання овочів. Алюмінієвий корпус і металевий редуктор забезпечують максимальну міцність і довговічність, гарантуючи стабільну роботу протягом багатьох років.

Комфортна робота щоразу

Ця кухонна машина вражає зручністю щодо використання. Автовимкнення в разі підйому робочої частини гарантує безпеку та заощаджує енергію, а світлодіодне підсвічування чаші стане в пригоді, особливо за умов недостатнього освітлення. Протиковзні ніжки створюють стабільність під час роботи, запобігаючи небажані перекидання.

Розмаїття насадок: приготування чого завгодно

Модель ARDESTO KMCH-K1500SS має широкий асортимент насадок, які згодяться для будь-яких кулінарних процесів: віночок, гак, насадка для замішування тіста для хліба, печива чи піци.

Насадка для подрібнення м’яса: найліпше згодиться для рівномірного нарізування будь-якого м’яса.

Блендер із чашою 1,5 л: для легкого приготування смузі, соусів або кремових супів.

Насадка для ковбасок і кеббе: приготування домашніх ковбасок і кеббе з найсвіжіших інгредієнтів.

Насадка для печива та пасти: створення за кілька хвилин формованого печива або домашньої пасти.

Насадки для шинкування трьох видів: забезпечення швидкого нарубування овочів та фруктів будь-якого розміру.

Завдяки насадкам кулінари отримають задоволення під час приготування та неабиякі можливості для експериментів на власній кухні.

Кухонна машина ARDESTO KMCH-K1500SS розрахована на великі навантаження та допоможе швидко й легко приготувати смачні страви, заощаджуючи час і зусилля.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів