ERC починає поставки сонячноі продукції JA Solar!

Головна Новини ERC починає поставки сонячноі продукції JA Solar!
05.10.2016

Маючи міцну віру в майбутнє відновлювальної енергетики, перебуваючи на вістрі технологічного тренду, ERC починає поставки сонячних модулів компанії, яка входить у ТОР-5 світових лідерів по кількості та якості продукції

Маючи міцну віру в майбутнє відновлювальної енергетики, перебуваючи на вістрі технологічного тренду, ERC починає поставки сонячних модулів компанії JASolar , яка входить у ТОР-5 світових лідерів по кількості та якості продукції.
 
На постійній основі зі складу ERC доступні модулі серії Cypress 4BB.
 
Продукція основного напрямку: монокристалічний модуль 275/280 Вт і полікристалічний модуль 265/270 Вт, потужність на 5—10 Вт вище у порівнянні з середньостатистичним виробом на ринку.
 
Для проектів також доступні інші продукти компанії, модулі сімейств:
Серія PERCIUM
Монокристалічний модуль 285/290 Вт, який дозволяє найефективніше використовувати обмежені площі і знижувати балансову вартість системи (BOS).
Серія RIECIUM
Полікристалічні модулі 270/275 Вт з найвищим ККД.
Серія All black
Монокристалічні модулі 275/280 Вт з досконалими естетичними характеристиками, які ідеально підходять для встановлення на дахах житлових будинків.
Серія Smart
Пристрої для оптимізації енергетичних витрат SolarEdge/Tigo, збільшення виробництва енергії на 20% за рахунок зменшення затінення та усунення ефектів від несумісності модулів.
Серія «скло-скло»
Безрамкові полікристалічні/монокристалічні модулі, розроблені для застосування в системах з напругою 1500 В, які можуть використовуватися в суворих умовах оточуючого середовища.

 
Компанія ERC пропонує своїм партнерам та ринку в цілому найкращі рішення від провідних виробників обладнання альтернативної енергетики. Розвинена внутрішня логістика та гнучка зовнішня логістика дозволяють нам реалізовувати як маленькі так і масштабні проекти з сонячної генерації безпосередньо зі складу компанії ERC.

Ми завжди відкриті для співробітництва!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів