ERC та SOFTPROM оголошують про майбутнє злиття та розширення бізнесу

Головна Новини ERC та SOFTPROM оголошують про майбутнє злиття та розширення бізнесу
27.08.2015

Компанія ERC, найбільший дистрибутор продукції інформаційних технологій та електротехніки в Україні, планує розширити географію своєї бізнес-присутності

Компанія ERC, найбільший дистрибутор продукції інформаційних технологій та електротехніки в Україні, планує розширити географію своєї бізнес-присутності. Досягнуті домовленості про злиття з відомим дистрибутором програмного та апаратного забезпечення, компанією SOFTPROM. Фактично, ця угода  має об’єднати активи та посилити позиції ERC в Україні, а також позиції в групі країн поточної  присутності SOFTPROM. 

Заява про майбутню угоду - це лише один з кроків узгодженого плану заходів, за яким має відбутись об’єднання в транснаціональну структуру. Партнери компанії отримають ще більше можливостей для впровадження рішень та реалізації задач, пропонуючи розширений набір продуктів, рішень та сервісів як на складному інтеграційному, так і на роздрібному ринках.

«Ми будемо готові вітати нову команду спеціалістів, постачальників і партнерів SOFTPROM! ERC в Україні та SOFTPROM by ERC в групі країн мають наміри зберегти та поширити основні, сформовані десятиріччями досвіду, цінності та підходи до ведення бізнесу, беручи до уваги правила та своєрідність ринків різних країн. Спільні можливості та активи обох компаній значно пришвидчать їх трансформацію в єдину і сильну структуру. Бізнес-спільнота буде мати нагоду  побачити ефект найближчим часом. Ми повідомлятимемо  про просування. Осяжних та, в той самий час, досяжних цілей багато. В різних країнах вони тактично різнитимуться з огляду на групи факторів. Гармонія спільних зусиль шляхом  до них також є метою. І це лише початок шляху», - прокоментував Володимир Костенко, комерційний директор компанії ERC.

«Вже у наступній чверті 2015-го року, після запланованої реалізації планів,  ми плануємо поступове злиття команд в єдиний колектив професіоналів  та однодумців. У результаті операції, на ринку групи країн з’явиться потужний VAD дистрибутор з найбільшим перспективно об’єднаним портфелем  в регіоні. SOFTPROM by ERC володіє Value Added компетенціями, у тому числі за такими перспективними напрямками як віртуалізація, IT-безпека та САПР. У нас амбіційні плани розвитку, що базуються також і на досвіді та можливостях ERC.  Настає новий етап та відкриваються нові можливості для компанії», - прокоментував генеральний директор SOFTPROM Павло Жданович.

В рамках угоди, генеральний директор SOFTPROM Павло Жданович відповідатиме за розширення бізнесу в офісах поточної та перспективної локації. Бізнес власне SOFTPROM вже відомий зокрема в Азербайджані, Білорусі, Грузії, Казахстані, Молдові, Росії та Україні. Планами злиття передбачено також подальше поширення і на  ринки інших країн. Усі поточні зобов’язання компаній не підлягають сумнівам, їх безумовно буде виконано. Торгова марка, а також інтернет-проекти, що належали SOFTPROM, використовуватимуться в ERC.

Подальші події щодо злиття двох компаній та зміни, які відбуватимутися, заплановано висвітлювати в межах B2B-зустрічей та прес-конференцій на масштабній виставці CEE 2015 (www.cee.vidopro.ua), яка відбудеться в Києві з 9 по 11 жовтня 2015 року та має охопити багатьох представників світових лідерів IT-індустрії і техніки для дому та офісу.

 

Про компанію ERC

ERC – провідний Value Added Distributor широкого спектру продукції лідерів світового ринку IT та електроніки для споживчого і корпоративного сегментів. Більш ніж 200 контрактів з постачальниками грандами світової індустрії та майже 3000 дилерів і замовників, які є унікальними за своїми можливостями.

Сучасний логістичний комплекс, ефективний сервісний центр, професійний колектив, унікальні маркетингові інструменти, потужний учбовий комплекс додають цінності діяльності компанії.

Компанію засновано у 1995 році. Бізнес-діяльність, колектив та інфраструктуру до цього часу було зосереджено в Україні.

www.erc.ua

Про компанію Softprom

Softprom - провідний Value Added Distributor програмного забезпечення в СНД, якому довіряють більше ніж 1000 партнерів.

Компанія надає професійні послуги з тестування, навчання, налаштування, впровадження та технічної підтримки. Сьогодні портфель компанії Softprom нараховує більше 40 дистрибуторських контрактів від найбільших світових виробників програмного та апаратного забезпечення.

Компанію засновано у 1999 році і сьогодні представлено на території Азербайджану, Білорусі, Грузії, Казахстану, Молдови, Росії та України.

www.softprom.com 

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів