Мрієте по чисте повітря вдома? LG Mini ON - повітря чисте та прозоре

Головна Новини Мрієте по чисте повітря вдома? LG Mini ON - повітря чисте та прозоре
19.10.2016

Пропонуємо звернути вашу увагу на очищувач та зволожувач повітря LG Mini ON

Очищувачі повітря використовуються в приміщеннях для зволоження і очищення повітря від пилу, неприємних запахів, алергенів, ароматерапії (використання ароматичних добавок) і не мають фільтрів. Великий пил з розмірами більше 10 мікрон видаляється краще, дрібний пил з розмірами менше 2,5 мікрон, - гірше.

Пропонуємо звернути вашу увагу на очищувач та зволожувач повітря LG Mini ON. Принцип дії цієї моделі полягає в обертанні на горизонтальній осі барабану з 36 дисків-випарників, постійно змочених за рахунок того, що їх нижній сегмент занурений в ємність з водою. Забруднене повітря, як правило, нагнітається до дисків вентилятором і миється за рахунок того, що забруднення прилипають до вологої поверхні дисків і змиваються в ємність.

Зовнішній вигляд LG Mini ON схожий на звичайну бочку невеликих розмірів (320 х 370 х 320 мм) в сучасному виконанні. З цікавих рішень слід зазначити  підсвічування пристрою (яскравість підсвічування має три рівні, можливо використовувати в якості нічника наприклад). За рахунок цього очищувач повітря виглядає  незвично. Всі елементи управління мийкою зібрані у верхній частині пристрою. Це п'ять сенсорних клавіш для включення приладу і управління режимами роботи, кнопки з підсвічуванням і звуковим супроводом натискань. При необхідності весь блок клавіш можна заблокувати (функція «захист від дітей»). LG Mini ON може працювати в одному з трьох швидкісних режимів або ж в режимі «Авто», коли прилад сам визначає рівень вологості в приміщенні і в залежності від цих даних варіює швидкість обертання барабану. Крім зволоження, пристрій має вбудований іонізатор повітря.

Чи допомагає ця чудова система зменшити кількість пилу в кімнаті і підвищити вологість повітря? Так, безумовно допомагає. Поки ви використовуєте очищувач повітря від LG, число днів для протирання пилу зменшиться майже вдвічі, разом з LG Mini ON цю процедуру можна буде проводити раз на тиждень.

Особливо зараз, в опалювальний період, коли актуальне питання зволоження повітря в приміщенні - з включеним пристроєм вологість буде оптимальною на рівні 40-60% . Підбиваючи підсумки, рекомендуємо LG Mini ON розглядати в якості покупки.

Повітря і не видно, і не чути.

Але без нього нам не обійтись.

Не можна ні хвилиночки пробути.

Ось ти навколо себе подивись.

Повітря — це велике диво, діти.

І все життя — це казка чарівна.

І кожній миті треба нам радіти,

Земля казкова і у нас одна.

HW306LGE0

Очищувач та зволожувач повітря LG Mini ON

Рекомендована роздрібна ціна = 7999 грн

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів