Нове ігрове рішення від CHIEFTEC – корпус GP-01B

Головна Новини Нове ігрове рішення від CHIEFTEC – корпус GP-01B
08.08.2016

Новітній mid Tower корпус для геймерів CHIEFTEC GP-01B розпочинає нову ігрову еру

Незабаром на складі ERC перша лімітована партія

Новітній mid Tower корпус для геймерів CHIEFTEC GP-01B розпочинає нову ігрову еру. Шасі виконано зі сталі з товщиною стінок 0.7мм, повністю пофарбовано в чорний колір (всередині та ззовні) та розраховано на установку мат. плат формату ATX.

Передня частина являє собою знімну перфоровану сітку для кращої вентиляції внутрішнього простору. З лівого боку розташована повністю прозора поверхня, що підкреслює ігрове призначення GP-01B і надає змогу насолоджуватись внутрішнім начинням ПК.

Дві паралельні LED-смужки у верхній ділянці передньої панелі додатково підкреслюють округлий привабливий контур корпусу. Дихаюча підсвітка світлодіодів має 8 кольорів. Відображення цих кольорів можна налаштовувати за своїм вподобанням за допомоги відповідної кнопки, або взагалі відключити.

Також на корпусі присутні інтерфейси 2x USB 3.0, 2x USB 2.0, 1xHD Audio IN/OUT та кнопка регулювання режимів швидкості роботи кулерів.

 

Повністю чорний інтер’єр корпусу чудово виглядає завдяки організованій системі кабель менеджменту. Також GP-01B має дві окремих камери охолодження, нижня з яких забезпечує комфортну роботу блока живлення та жорстких дисків, а інша камера - для VGA та інших компонентів.

Таким чином, усі елементи готового системного блоку будуть довго та справно працювати.

Завдяки габаритним параметрам корпусу (ШxВxД) 516 х 210 х 450 мм у користувача з’являється можливість встановити будь-який блок живлення довжиною до 200 мм і в той самий час час при цьому залишається місце для встановлення будь-якої графічної карти, що буде надійно зафіксована в корпусі за допомогою фірмового кріплення CHIEFTEC VGA HOLDER, яке можна відрегулювати в горизонтальному чи вертикальному положенні. 

Охолодження tool-free відсіків для 4х HDD, 2x SSD, 2xODD та усіх інших компонентів реалізовано завдяки встановленим 2x120мм вентиляторам на фронтальній частині корпусу та 1x120мм вентилятору на задній частині.

Також користувач має змогу опціонально встановити:

  • 2x120мм АБО 2x140мм вентилятори АБО 240мм/280мм СВО на верхній частині корпусу;
  • 1x 120мм вентилятор на задній частині і 1x180мм +120мм АБО 240мм СВО  + 120мм вентилятор АБО 3x120мм вентилятори на передній частині корпусу

Крім того, в нижній частині корпусу присутній знімний пиловий фільтр, що легко чиститься від пилу. А шасі тримається на сучасних міцних ніжках, забезпечуючи при цьому необхідну вентиляцію.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів