Сан Саныч, давай червонец, пожалуйста, керосинку буду покупать, примус очень худой, пожар может быть

Головна Новини Сан Саныч, давай червонец, пожалуйста, керосинку буду покупать, примус очень худой, пожар может быть
04.10.2016

Сьогодні річ піде про СORONA, яка виробляє обігрівачі, і доречі не просто обігрівачі, а в додачу до цього переносні і автономні

 

Почувши назву бренду СORONA, всі мабуть згадають українського виробника солодощів або відомого виробника пива. Цього разу не про них. Йтиметься про СORONA, виробника обігрівачів. Якісних, ефективних, а до того ж переносних і автономних.

Мобільності та ефективності надає рішення з використання не електрики, а ГАСу (часом кажуть неправильно - керосину) обігрівачі CORONA є джерелом резервного і основного обігріву. Продукцію виготовляють виключно в Японії. А японці мають великий досвід та промисловий потенціал у виготовленні кліматичного обладнання (і насамперед  у виготовленні приладів обігріву для боротьби проти холодних японських зим). Тому і радимо вам перейняти цей досвід, ознайомившись та переконатись в цьому на прикладі гасових обігрівачів CORONA.  Відсутність потреби в підключенні до електромережі робить пристрій ідеальним для використання в якості повністю автономного джерела тепла в:

  • Заміських будинках;
  • Виробничих приміщеннях;
  • Торговельних павільйонах;
  • Майстернях;
  • Тимчасових спорудах;
  • Наметах.

Відмінні риси гасових обігрівачів полягають у високій мобільності пристрою, високій тепловій ефективності, економічності та безумовно безпеці використання. Обігрівачі CORONA мають унікальний механізм натискання кнопки запалювання, який не потребує нахилу пальника (тип Radiant). При перекиданні обігрівача моментально спрацьовує запірний клапан, виключаючи ризик загоряння. 

 

В асортименті компанії ERC присутні дві моделі переносних гасових обігрівачів CORONA:

RX-29W

SL-66

Переносний гасовий обігрівач Corona RX-29W

Переносний гасовий обігрівач Corona SL-66

Модель в cучасному каміному дизайні, темно-коричневого кольору, розрахована на обігрів  приміщень площею до 35 м2. Модель має паливний бак знімного типу на 5 літрів. На який час вистачить палива?  - запитаєте ви. При максимальній потужності обігріву  - на 17.9 годин, а це в свою чергу досить солідний показник.

Більш потужна модель за своїми показниками теплової ефективності. Має вишуканий дизайн у стилі ретро Цей прилад розрахований на обігрів приміщень до 70 м2. Цей обігрівач має паливний бак інтегрованого типу на 7 літрів.  Ресурсу паливного баку вистачить на 10 годин ефективного обігріву.  До речі, ця модель може бути використана для приготування їжі. Це ще раз нагадує нам про автономність цього приладу.

Отже, переносні гасові обігрівачі CORONA  - це японська якість і технології, які забезпечать ваш комфорт, безпеку і простоту обслуговування.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів