Огляд бездротових мишок 2E: зручні маніпулятори і нічого зайвого

Головна Огляди Огляд бездротових мишок 2E: зручні маніпулятори і нічого зайвого
27.12.2016

Продукти компанії 2E можуть особливо сподобатися українським користувачам, які віддають перевагу пристроям зі збалансованим співвідношенням ціни і якості

Продукти компанії 2E можуть особливо сподобатися українським користувачам, які віддають перевагу пристроям зі збалансованим співвідношенням ціни і якості. А моделі бездротових маніпуляторів 2Е MC202 WL та 2Е MC203 WL мають усі шанси стати незамінним аксесуаром у повсякденному використанні.

 

2Е MC202 WL

Маніпулятор 2Е MC202 WL став компактною бездротовою мишкою, яка за рахунок своєї симетричної форми може чудово підійти для користування як правою, так і лівою рукою.

Миша має пластиковий корпус і розповсюджується у практичному та універсальному чорному кольорі. На верхній поверхні є стандартні ліва та права кнопки та колесо прокрутки з можливістю натискання. Трохи нижче розташовувався логотип виробника.

Бічні сторони мишки мають матове покриття і маленькі круглі отвори для того, щоб краще триматися в ручі.

З нижньої сторони є чотири маленьких гумових накладки для кращої роботи на поверхнях, оптичний датчик, кнопка увімкнення, а також кришка, що закриває відсік для встановлення двох елементів живлення типу ААА.

За рахунок відмінної ергономіки аксесуар доволі зручно використовувати для повсякденних задач. Особливо чудово мишка підійде для ноутбука, тому що аксесуар доволі легкий і не займатиме багато місця у сумці.

Як і більшість аналогів, мишка має стандартний комплектний USB-адаптер.

Оптичний сенсор 2Е MC202 WL відповідає показнику 1200 dpi. У роботі мишка спрацьовує доволі точно і швидко. Також аксесуар можна використовувати і для ігор, проте невеличкі розміри і відсутність додаткових кнопок залишать вас без переваг в онлайн-шутері. Проте, якщо ви полюбляєте стратегії або ж MMORPG, маніпулятор чудово виконає свою задачі. Та очікувати від неї ефекту ігрової миші не варто, все ж ця модель розрахована для робочого процесу з яким вона справляється найкращим чином.

Характеристики

  • Тип: Оптична
  • Колір: Black
  • Інтерфейс підключення: USB
  • Кількість кнопок: 3
  • Тип з'єднання: бездротова
  • Підтримка режимів: 1200dpi
  • Розмір: 100 x 55 x 35 мм

 

2Е MC203 WL

Наступний маніпулятор з нашого огляду від 2Е на відміну від молодшої моделі виглядає більш цікаво. 2Е MC 203 WL є повнорозмірною бездротовою мишею з незвичним дизайном.

Корпус миші виготовлено з пластику, а кольорова палітра моделі представлена чорним, сірим, та червоним кольорами.

Верхня поверхня маніпулятора є цілісною і має рельєфну поверхню, а стандартні дві кнопки плавно переходять в частину корпусу. Між кнопками присутнє колесо прокрутки, а також кнопка регулювання dpi. Трохи нижче елементів керування є логотип виробника.   

Бічні ж сторони чорного кольору і мають ребристу форму для більш зручного користування.

На нижній площині присутні чотири прогумовані ніжки для кращого ковзання. На цій же поверхні є перемикач увімкнення пристрою, оптичний датчик, відсік для встановлення двох елементів живлення типу ААА і спеціальний роз’єм для комплектного адаптера. Остання річ просто знахідка для користувачів, які звикли брати аксесуари з собою.

Завдяки зміні dpi у трьох режимах можна обирати режими між показниками 800/1200/1600. Ця функція допоможе оптимізувати пристрій під свої потреби, а також використовувати аксесуар в динамічних іграх, наприклад шутерів. Маніпулятор спрацьовує точно та швидко і легко може конкурувати з більш дорогими аналогами. Проте йому все ж не вистачає для повноцінного ігрового процесу додаткових клавіш. Для інших звичайних задач 2Е MC203 WL просто чудовий недорогий варіант, який зможе замінити звичайну дротову мишу.

Характеристики

  • Тип: Оптична
  • Колір: Black
  • Інтерфейс підключення: USB
  • Кількість кнопок: 3
  • Тип з'єднання: бездротова
  • Підтримка дозволів: 800 -1200-1600 dpi
  • Розмір: 120 x 68 x 39 мм

Враження

2Е MC 202WL і 2Е MC203 WL – це чудовий бездротовий маніпулятор для практичних людей, які звикли працювати з комфортом і отримувати від роботи задоволення. Миші точні, гарно відгукуються на кліки і можуть позмагатися навіть з більш дорогими варіантами від інших виробників.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів