Огляд бездротового картрідера Kingston MobileLite Wireless G3: оновлена версія найкращого компаньйона

Головна Огляди Огляд бездротового картрідера Kingston MobileLite Wireless G3: оновлена версія найкращого компаньйона
19.04.2016

Зовсім недавно ми вже оглядали бездротовий картрідер Kingston, який здатен забезпечити доступ до медіатеки на картці пам'яті та підзарядити основний пристрій, а також роздавати інтернет за допомогою додаткового 3G-модему

Зовсім недавно ми вже оглядали бездротовий картрідер Kingston, який здатен забезпечити доступ до медіатеки на картці пам'яті та підзарядити основний пристрій, а також роздавати інтернет за допомогою додаткового 3G-модему. Сьогодні ж до нашої редакції потрапила його оновлена версія. У цьому огляді я пропоную вам розглянути нову модель і з’ясувати які поліпшення та відмінності вона отримала.

Зовсім недавно ми вже оглядали бездротовий картрідер Kingston, який здатен забезпечити доступ до медіатеки на картці пам'яті та підзарядити основний пристрій, а також роздавати інтернет за допомогою додаткового 3G-модему. Сьогодні ж до нашої редакції потрапила його оновлена версія. У цьому огляді я пропоную вам розглянути нову модель і з’ясувати які поліпшення та відмінності вона отримала.

Комплектація

Пристрій надходить з такою ж комплектацією як і попередник: microSD-адаптер, керівництво користувача та кабель microUSB.

Блок живлення відсутній, тому користувачам доведеться використовувати зарядний пристрій від смартфона або планшета чи купувати додатковий.

Дизайн та ергономіка

Найбільші відмінності починаються з зовнішнього вигляду. Наш зразок, білого кольору і має глянцеву поверхню. Особисто мені був більше подобався матовий софт-тач пластик, проте глянцева поверхня робить пристрій більш ефектним.

LED-індикатори переїхали на верхню грань, а логотип став рельєфним і отримав колір корпусу. Ліва грань має роз’єм мультиформатного картрідера, біля якого залишився порт USB 2.0. А на праву грань, з задньої частини пристрою, переїхав порт Ethernet.

Лицьова частина пристрою отримала кнопку увімкнення, заглиблену у корпус, клавішу скидання налаштувань та роз’єм microUSB для зарядки девайса.

На нижній частині присутні наліпки зі специфікаціями і пластикові ніжки.

Габарити однозначно збільшилися: довжина складає 115 мм, ширина 80 мм, а товщина – 24 мм. Як наслідок, Kingston MobileLite Wireless G3 отримав й більшу вагу – 192 г, в порівнянні з 171г у попередньої версії.

Функціональність  

Компанія розробила оновлену програму для керування мультимедійним картрідером.

Функціонал залишився схожим на попередню програму, проте інтерфейс зазнав незначних змін: тепер у нижній частині програми користувач швидко зможе вибирати між: головною сторінкою, музикою, відео, резервним копіюванням і налаштуваннями. Швидкий доступ до основних функцій – це зручно і легко, за це розробників можна тільки похвалити. Також у налаштуваннях з’явилась можливість налаштування мережі, що працює на частоті 5 ГГц. Пристрій дійсно став працювати з інтерфейсом бездротового зв’язку 802.11ac. Але й 2.4 ГГц та стандарт 802.11b/g/n теж нікуди не зникли, тому все ж таки однозначно головна і прогресивна відмінність Kingston MobileLite Wireless G3 від попередньої моделі – це можливість взаємодії на новій частоті. До того ж пристрій може працювати в двох діапазонах одночасно. Всі інші функції перейшли моделі в спадок від Kingston MobileLite Wireless G2.

Крім того, пристрій отримав більший акумулятор – його об’єм складає 5400 мАч.

Враження

Kingston MobileLite Wireless G3 можна назвати логічним продовженням лінійки портативних мультимедійних картрідерів. Він отримав новий функціонал у вигляді інтерфейсу бездротового зв’язку 802.11ac. Проте якщо ваш смартфон або планшет не підтримує роботу Wi-Fi на частоті 5 ГГц, головна особливість пристрою втрачає сенс і тоді краще все ж звернути увагу на попередню модель.

ОСОБЛИВОСТІ:

• Порт USB 2.0 •

• Картрідер •

• Потокове відео •

• Функція точки доступу •

• Прослуховування музики •

СПЕЦИФІКАЦІЇ:

  • Модель Kingston MobileLite Wireless G3 (MLWG3ER)
  • Розміри 129,1 x 79,1 x 19,28 мм
  • Вага 171 г
  • Інтерфейси USB 2.0, картрідер з підтримкою SDXC /microSDXC
  • Підтримка файлових систем FAT, FAT32, NTFS, exFAT
  • Бездротові інтерфейси Wi-Fi 802.11 b/g/n/ac
  • Акумулятор на 5400 мАч   

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів