Огляд мобільного стартеру Kit: Car Jump Starter Power Bank: ліпший друг автомобіліста

Головна Огляди Огляд мобільного стартеру Kit: Car Jump Starter Power Bank: ліпший друг автомобіліста
25.07.2016

Щоб не втрачати зайвий час на пошуки допомоги, не завадить мати під рукою мобільний та зручний стартер, наприклад, Kit: Car Jump Starter Power Bank на 12000 мАг

Напевно, немає такого автомобіліста, який хоч раз у житті не стикався з проблемою розрядженого акумулятора. А якщо у вас є хоч один такий знайомий, то певно він нещодавно за кермом, або ж просто не хоче зізнаватися. У будь-якому випадку застрягнути десь далеко у лісі або біля озера під час рибалки через увімкнену на всю ніч музику – річ хоч і весела, та не завжди доречна. Та, як відомо, справжній автомобіліст завжди знайде вихід з неприємної ситуації. А щоб не втрачати зайвий час на пошуки допомоги, не завадить мати під рукою мобільний та зручний стартер, наприклад, Kit: Car Jump Starter Power Bank на 12000 мАг.

 

Мобільний рятівник

Мета цього зручного пристрою дуже поста, але не менш важлива: врятувати власника автомобіля від форс-мажорних обставин, пов’язаних з розрядженим акумулятором. І таких ситуацій може бути просто безліч: машина давно не використовувалася, увімкнені фари або магнітола на ніч та багато інших.

Особливо Kit: Starter Power Bank актуальний для сімей, які обожнюють кемпінгувати або просто подорожувати з дітьми. Читачі погодяться, що пошуки рятівників на природі, далеко за містом, не найлегша задача. Тому мета пристрою – чудова, а наша задача – перевірити наскільки добре виробнику вдалося її реалізувати. Стартер здатен заряджати, крім автомобілів з об’ємом до трьох літрів, скутери, мотоцикли, моторні човни та іншу авто-мото техніху.

 

Кейс з енергією

Пристрій знаходиться у невеличкому стильному пеналі, обшитому тканиною з зеленою блискавкою.

Всередині є дві секції, в першій находиться акумулятор, у другій - пусковий кабель з щипцями, microUSB, кільце для кріплення і інструкція з експлуатації, завдяки якій навіть люди без спеціальних знань зможуть легко скористуватися пристроєм.

 

Стильно і практично

Міцний пластиковий корпус світло-зеленого кольору огорнутий гумовою чорною вставкою. За рахунок такого підходу пристрій більш захищений ніж аналоги завдяки рівню захисту IP66, а до того ще й стильно виглядає.

На верхній бічній грані знаходяться чотири LED-індикатора та кнопка для перевірки заряду і увімкнення ліхтарика, який знаходиться на сусідній площині нижче.

Для більшої безпеки виробник закрив усі роз’єми зручною гумовою заглушкою, яка легко відкривається. Зверху розташувалися роз’єми USB і microUSB, а ліворуч знайшлося місце для DC виходу для пускового кабелю.

 

Дійсно функціональна батарея

Наявність USB у Kit: Car Jump Starter Power Bank відразу дає зрозуміти, що за допомогою акумулятора можна без проблем заряджати мобільні девайси. Проте відразу хочеться дізнатися, якою ж вихідною потужністю володіє ця модель? І звичайно ж у нас є відповідь – 2,1 А з вихідною напругою 5 В. Для читачів, які не зовсім розуміються на вищезгаданих цифрах пояснімо, що ці показники вищі за більшість комплектних зарядних пристроїв для смартфонів бюджетного та середнього класу. Тому, користуючись цим стартером, можна завжди повноцінно зарядити свій планшет або смартфон навіть у лісі.

Не менш важливою є і наявність вбудованого ліхтарика. Ви тільки уявіть, скільки часу зможе він пропрацювати з запасом у 12000 мАг! У останнього є два режими роботи: звичайний і блимання, яке стане у нагоді, щоб привернути увагу до себе в екстремальних умовах.

А щоб краще розуміти рівень заряду, LED індикатори можна розшифрувати наступним чином: 1 вогник – від 0 до 25% заряду, 2 вогника – від 25 до 50% заряду, 3 вогника – від 50 до 75% заряду, 4 вогника – від 75 до 100% заряду.

 

Стартуємо!

Щоб завести від стартеру автомобіль, потрібно впевнитися, що на ньому є не менш ніж 50% заряду.

Далі слідувати наступному порядку дій:

1. Під’єднати до стартеру пусковий кабель з щипцями.

2. Впевнитися, що загорілися червоний і зелений ліхтарики на смарт-індикаторі кабелю.

3. Відкрити капот машини.

4. Підключити червоний «крокодил» до +, а чорний до «-» автомобільного акумулятора.

5. Провернути ключі і завести автомобіль.

6 .Після того, як машина зведеться, дочекатися червоного кольору на індикаторі кабелю і звука.

7. Від’єднати кліпси через 15 секунд після початку роботи машини.

Якщо машина потребує ще одного старту, потрібно від’єднати і під’єднати крокодили та знову повторити попередні пункти.

Після таких нескладних процедур автомобіліст зможе легко заощадити свій час і розпочати або продовжити поїздку.

 

Враження

Після огляду Kit: Car Jump Starter Power Bank виникає питання: «Чому цей пристрій не комплектується з автомобілем?!». Це безсумнівно корисна річ для кожного автомобіліста, яка допоможе зберегти час та сили на пошуки вирішення проблеми з розрядженим автомобільним акумулятором.

 

ОСОБЛИВОСТІ

• Велика ємність батареї 12000 мАг •

• Зручний пенал для транспортування •

• Кабель з індикатором •

• USB вихід для заряду мобільних пристроїв •

 

ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Модель Kit: Car Jump Starter Power Bank (PWRJUMP)
  • Розміри 162 x 80 x 40 мм.
  • Вага 495 г
  • Ємність 12000 мАг
  • Вихідна напруга USB вихід 5 В/2.1 A
  • Вихідна напруга для автомобіля 12 В
  • Вхідна напруга 5 В/2 A
  • Час заряду до 15 годин
  • Робота в режимі очікування до 6 місяців
  • Додатково кабель Micro USB, пусковий кабель, чохол, кільце для кріплення

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів