Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Tefal IXEO QT1020 All in One:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип вертикальний відпарювач
прасувальна система
Потужність 1600 Вт
Tехнологія підошви Turbo Steam
Підключення дротове
Колір чорний
мідний
Габарити (ВхШхГ) 400 х 1660 х 400 мм
Тип
Тип вертикальний відпарювач
прасувальна система
Основні характеристики
Потужність 1600 Вт
Tехнологія підошви Turbo Steam
Підключення дротове
Об'єм ємності для води 1000 мл
Режими
Вертикальне відпарювання
Постійний пар 35 г/хв.
Можливості
Автоматичне відключення
Додатково
Комплектація затискачі для одягу 2 шт
насадка з ворсом для грубих тканин
гарантійний талон
інструкція
Особливості картридж для збору накипу
Фізичні параметри
Колір чорний
мідний
Габарити (ВхШхГ) 400 х 1660 х 400 мм
Вага 13.73 кг
Гарантія
Гарантія 24 місяця
Параметри упаковки
Ширина 440 мм
Висота 480 мм
Довжина 490 мм
Вага 13.54 кг
Об'єм 0.1035 м3
Пристрій Tefal IXEO QT1020E0 створено за принципом «два в одному» і поєднує в собі функції прасування і відпарювання. Вбудовану дошку можна встановлювати в трьох різних положеннях, вибираючи оптимальний варіант відповідно до вашої задачі. Потрібно всього 45 секунд, щоб праска нагрілась і прийшла в робочий стан. Потужність 1600 Вт і паровий удар дозволяють впоратися з найжорсткішими складками. Відключіть девайс від основи і доглядайте за шторами і меблями, не переміщаючи весь комплекс. За рахунок цього ви легко освіжите речі, впораєтеся зі стійкими забрудненнями і позбудетеся від хвороботворних мікробів і бактерій. Корпус регулюється по висоті. Для більшої мобільності передбачені коліщатка. Завдяки ємності резервуара 1 л не треба часто перериватися, щоб долити воду, а при необхідності це можна зробити, не відключаючи прилад.
немає в наявності
IXEO – новий вимір у прасуванні

Понад 60 років TEFAL пропонує великий вибір інноваційних продуктів, які змінюють побут, роблячи його легшим і комфортнішим. Бренд вдало задовольняє потреби, гарантує якість і простоту у використанні, чим приваблює дедалі більше споживачів.

Обираючи IXEO, споживачі прямують назустріч інноваціям, які покращують і вдосконалюють якість їхнього життя, дарують більше вільного часу на улюблені справи та надихають на приємні зміни.

  • Гладильна система 3 в 1: праска, відпарювач і прасувальна дошка
  • Час нагрівання 45 с
  • Автономність 40 хв
  • Потужність 1 600 Вт

Праска, відпарювач та прасувальна дошка

IXEO – універсальна система три в одному: праска, відпарювач і прасувальна дошка Smart Board. Смарт-дошка IXEO працює у трьох позиціях: горизонтальній, вертикальній і під кутом 30°, завдяки чому прасувати й відпарювати улюблені речі стає вдвічі зручніше та приємніше. Зібрати дошку просто, використовуючи докладну інструкцію, а також ролик, який можна переглянути, якщо відсканувати QR-код.

Переваги системи

Суттєвою перевагою для сучасного споживача є економія необхідного на прасування часу, яку гарантує IXEO. За 45 секунд із моменту включення прасувальна система готова до роботи. Навіть у ранковій метушні можна встигнути не лише відпарити сукню чи сорочку, прикріпивши їх до поверхні, використовуючи затискачі, які є в комплекті, а й насолодитися смачним сніданком у родинному колі.

Прасувальна система IXEO добре пристосована і для тривалої роботи, адже її праска суттєво легша за інші класичні моделі й має ергономічну ручку. IXEO завдяки технології Turbo Steam пристосовується до будь-якої тканини, відпарюючи та розгладжуючи навіть найскладніші складки на одязі. Секрет такого ефекту в загостреному кінчику праски, який влучно потрапляє до кожного куточка.

IXEO не тільки чудово впорається зі своїми «обов’язками», а й професійно дезінфікує штори та навіть чохли дивану. Резервуар об’ємом 1 л із картриджем від накипу допоможе в роботі. Пристрій дає пару такої сили, що знищує до 99,9 % бактерій.

Дизайн нової системи

IXEO TEFAL – справжня знахідка, яка не лише відпарює та прасує, але й тішить око стильним і витонченим дизайном. Чиста обробка, елегантний чорний та мідний кольори роблять IXEO взірцем стилю і якості. Прасувальна система мобільна й не займає багато простору у квартирі. У комплекті є насадки як для одягу, так і для меблів. Шнур зручний, для нього є кріплення на дошці.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів