Головна - Продукція та рішення для підприємств - Телефонія та відеоконференцзв'язок - IP-телефони - Poly - SIP-конференц-телефон Trio 8800, Bluetooth, WiFi, Ethernet, NFC, USB, сертифікати Zoom, Teams, Skype, PoE, чорний

Poly SIP-конференц-телефон Trio 8800, Bluetooth, WiFi, Ethernet, NFC, USB, сертифікати Zoom, Teams, Skype, PoE, чорний

код товару: 849A7AA
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Poly SIP-конференц-телефон Trio 8800, Bluetooth, WiFi, Ethernet, NFC, USB, сертифікати Zoom, Teams, Skype, PoE, чорний:
Основні параметри
Повний список параметрів
Трубка бездротова
Дисплей є
Основні характеристики
Тип SIP-телефон
Трубка бездротова
Інтерфейси підключення Ethernet (RJ-45) /(10/100/1000 BASE-TX Мбіт/с)
USB /(1 x 2.0 Type-A (для заряджання USB-акумулятора); 1 x USB 2.0 Micro-B (для заряджання аудіопристрою USB))
Дисплей є
Колір чорний
Габарити 3.83 × 0.75 × 3.32 см
Вага 0.95 кг
Додатково
підтримка PoE
Комплект поставки IP-телефон /(Trio 8800)
Мережевий кабель /(CAT 5e довжиною 7.6 м)
Кабель USB /(2.0 завдовжки 2 м)
Кабельна обмотка
Тактильна накладка
Інструкція із встановлення
Робоча температура від 0° до 40° C
Функції мережі/безпеки 802.1x
SRTP
TLS
Дайджест-аутентифікація
Зашифровані файли конфігурації
безпечне подання через HTTPS
Логін і пароль
Шифрування Wi-Fi: WEP, WPA-Personal, WPA2-Personal, WPA2-Enterprise за протоколом 802.1X (EAP-TLS, PEAP-MSCHAPv2)
Криптографічний модуль, сумісний з FIPS 140-2
Підтримка синтаксису URL з паролем
Додатково Три кардіоїдних мікрофони
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Poly Trio 8800 – це конференц-телефон, призначений для конференц-залів великого розміру. Поєднавши досвід аудіоконференцій світового класу з відео та контентом бізнес-класу, Poly Trio підключається до провідних платформ уніфікованих комунікацій сьогоднішнього та завтрашнього дня.
44874 грн*
немає в наявності
Де купити: Poly SIP-конференц-телефон Trio 8800, Bluetooth, WiFi, Ethernet, NFC, USB, сертифікати Zoom, Teams, Skype, PoE, чорний:
Mekka
SIP-конференц-телефон Poly Trio 8800, Bluetooth, WiFi, Ethernet, NFC, USB, сертификаты Zoom, Teams, Skype, PoE, черный (849A7AA)
Особливості:

Широка сумісність

Poly Trio заснований на відкритих стандартах та забезпечує сумісність із провідними відкритими SIP-платформами. Для додаткового спокою гібридна реєстрація дає можливість одночасного розгортання трьох окремих платформах SIP.

Легендарна якість

Poly Trio – це революційний телефон для конференцій, що забезпечує приголомшливий звук, що заповнює кімнату, для найкращого враження від конференції. Завдяки діапазону прийому 6 метрів та передовим аудіотехнологіям, таким як Poly HD Voice та Poly NoiseBlock, розмова протікає природно, і ви чітко чуєте кожне слово. А це означає підвищення продуктивності. 

Витончений, вишуканий та відзначений нагородами дизайн Poly Trio спрощує проведення конференцій. 5-дюймовий кольоровий сенсорний дисплей та інтуїтивно зрозумілий, знайомий інтерфейс зводять до мінімуму навчання. А завдяки інтеграції з Microsoft Exchange заплановані збори можна починати одним натисканням, що призводить до меншої кількості помилок та швидшого початку. Підключайте свій особистий пристрій через бездротову Bluetooth/NFC, IP або по дротовому з'єднанню через USB і насолоджуйтесь винятковою якістю звуку при використанні веб-сервісів або хмарних конференц-сервісів.

Доступний обмін контентом бізнес-класу та відеоконференції

Телефон для конференцій Poly Trio 8800 пропонує додаткову можливість представляти та обмінюватися контентом, а також використовуватись на відеоконференції. Додайте Poly Trio Visual+, фіксовану веб-камеру USB або оптичну PTZ-камеру Poly EagleEye MSR 12x, і тепер у вас є потужне та доступне рішення для аудіо-, відеоконференцій та обміну контентом.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів