Мультиварка Moulinex CE620D34

Немає в наявності
4 075 грн
Ціна на даний товар вже недійсна!
або
Китай
Покриття чаші керамічне
Об'єм чаші 5 л
Потужність 1000 Вт
Кількість режимів роботи 22 шт
Тип: мультиварка-скороварка
Основні режими: смаження, приготування на пару, тушкування, суп, варіння, випічка, тісто, йогурт, мультиповар, рис, крупа, каша, плов, овочі, м'ясо
24 міс. гарантії від виробника
14 днів на обмін та повернення
Потрібна допомога?
Експерт на зв’язку
Telegram консультація Viber консультація
Товари з колекції Moulinex CE
Moulinex CE501134
Мультиварка
Moulinex CE501134
4 499 грн
Moulinex CE5A0F34
Мультиварка
Moulinex CE5A0F34
4 499 грн
Moulinex CE505A10
Мультиварка
Moulinex CE505A10
4 153 грн

Характеристики Мультиварка Moulinex CE620D34

Основні характеристики
Бренд
Країна реєстрації бренду
Франція
Покриття чаші
Об'єм чаші
Потужність
Керування
електронне (кнопкове)
Кількість режимів роботи
22 шт
Основні режими
смаження, приготування на пару, тушкування, суп, варіння, випічка, тісто, йогурт, мультиповар, рис, крупа, каша, плов, овочі, м'ясо
Діапазон температур
40-160 °C
Виробництво
Китай
Комплектація
контейнер-пароварка, мірний стакан, лопатка, книга рецептів
Колекції
Moulinex CE
Фізичні характеристики
Колір
сріблястий, чорний
Висота
32 см
Ширина
31 см
Глибина
31 см
Вага
4.8 кг
Гарантія
Гарантія
24 міс.
Побачили помилку в описі або характеристиках? Повідомте нам про це!
Характеристики, комплектація та фотографії Moulinex CE620D34 носять ознайомлювальний характер і можуть змінюватися виробником без повідомлення. Магазин не несе відповідальності за зміни, внесені виробником.

Опис Мультиварка Moulinex CE620D34

Moulinex CE620D34 - це незамінна модель мультиварки-скороварки, від якої неможливо відмовитися. Вона виконує всі функції господині і готує страви, які не втрачають своїх позитивних властивостей. Відрізнити приготовану їжу в цьому пристрої, випущену Moulinex, від тієї, що приготувала людина дуже складно. Покупець може не сумніватися в тому, що його смакові рецептори оцінять професійний підхід цієї мультиварки-скороварки.

Купити мультиварку Moulinex CE620D34 можна за доступною вартістю, яка становить 4 075 грн. Вона прослужить далеко не один рік, і цей факт підтверджується відгуками покупців.

Переваги мультиварки-скороварки Moulinex CE620D34

Якщо ви втомилися від приготування страв, просто поставте інгредієнти в мультиварку і вона подбає про всі інші процеси. Moulinex CE620D34, своєю чергою, виділяється такими перевагами, як:

  • Збереження користі страви, оскільки пристрій розрахований на те, щоб не випаровувати корисні елементи.
  • Високий рівень безпеки гарантується, завдяки продуманим деталям. Ви не будете взаємодіяти з потоком гарячої пари, яка може залишити неприємні наслідки. З цієї причини, комфорт під час експлуатації забезпечується на належному рівні.
  • З використанням не виникне жодних питань, оскільки воно досить просте. Ви можете вибрати одну з 22 режимів приготування на свій смак. Контролювати процес можна через сенсорне меню.

На фото мультиварка-скороварка має такий самий вигляд, як і в реальному житті. Виробник вибрав найлаконічніший дизайн і компактні розміри, завдяки чому з розміщенням Moulinex CE620D34 точно не виникне проблем.

Де купити мультиварку-скороварку Moulinex CE620D34?

Продаж мультиварки Moulinex CE620D34 відбувається в інтернет-магазині Венкон. Додатково ви отримаєте інструкцію, в якій прописані всі нюанси експлуатації та характеристики. Станом на 10.06.2024 актуальні вигідні пропозиції, з якими рекомендуємо ознайомитися. Якщо ж у вас виникнуть запитання, звертайтеся до наших експертів, Фізичні магазини розташовані в Києві та Львові.

Ціна мультиварки Moulinex CE620D34 відповідає високій якості та великій кількості переваг. Швидкість приготування, як і висока клієнтоорієнтованість вас потішать, тому оформляйте замовлення, щоб спростити свій побут.

Відгуки Мультиварка Moulinex CE620D34

Загальна оцінка
3,7 з 5
3 відгуки
2
0
0
0
1
Сортування:
найкорисніші
найкорисніші
найновіші
погані оцінки
хороші оцінки
найкорисніші
Користуюсь: Більше року

Не витрачайте свої гроші на цей хлам.
Користуюся більше року. Уже на першому місяці була в ремонті, бо був брак кришки чи паза до неї, через що мультиварка постійно думала, що кришка відчинена. Пропрацювавши трішки більше року все ж перестала працювати.
Замість неї уже взяла Tefal MultiCook&Stir RK905A34 і горя не знаю

- Недоліки:

Хлам

Користуюсь: Місяць
Рекомендую купити

Для швидкого та без особливих зусиль приготування їжі дуже гарний пристрій. Була мрія зробити плов саме у мультиварці, Moulinex не підвів. Страва вийшла дуже смачною та насиченою, вся родина залишилась задоволеною. Тепер приготування їжі в домі стало приносити лише задоволення. Рекомендую.

Користуюсь: Щойно купив

Проста, зручна, можна готувати як і в стандартній. Вже смажили картопля та м'ясо - вийшло смачно.

Запитання Мультиварка Moulinex CE620D34

На питання відповідають експерти
4 075 грн