Система опалення та охолодження REHAU RAUTHERM S

Головна Новини Система опалення та охолодження REHAU RAUTHERM S
21.08.2023

Система опалення REHAU піклується про рівномірний розподіл тепла в усьому приміщенні. Температури 20 °C уже достатньо, щоби досягти приємного відчуття тепла й затишку! У такий спосіб можна зекономити велику кількість енергії.

  • Економія 10 % на капітальних витратах, 12 % – на експлуатації
  • Жодних додаткових витрат на кондиціонер
  • Сприятливий мікроклімат в оселі
  • Комфортне безшумне охолодження (0 дБ)

Розподільний колектор REHAU. Виготовлений із якісної нержавіючої сталі, колектор призначений для 12 нагрівних контурів (із та без витратомірів).

Кімнатний регулятор Nea Smart. Рішення для новобудов і реконструкції наявних систем. Передбачено можливість дистанційного технічного обслуговування через віддалений доступ.

Кімнатний регулятор Nea. Вдалий вибір з огляду на привабливий дизайн, легкий монтаж і простоту обслуговування.

TACKERSYSTEM: перевірений монтаж гарпун-скобами

Професійний інструмент. Особливо міцні скоби й застосування професійного пристрою для їхнього кріплення – запорука зручного і якісного монтажу.

Надійна фіксація. Завдяки спеціальній комбінації гарпун-скоб і матів, призначених для кріплення скобами, забезпечується висока міцність і надійність утримання труб.

RAUFIX і VARIONOVA: надійність і розум

Система кріплення труб на фіксувальній шині RAUFIX – універсальне рішення. За підняття труб на 5 мм відповідає монтажному класу А1 згідно DIN 18560 і DIN EN 13813. Замкове з’єднання шин REHAU гарантує міцну фіксацію шин завдовжки 1 м між собою без використання інструментів.

Надійний монтаж:

  • спеціальні зубці гарантують надійне кріплення;
  • інтервал укладання може дорівнювати 5 см.

Мати з фіксаторами VARIONOVA. Нова система кріплення труб на мати з фіксаторами Varionova гарантує максимальну гнучкість і згодиться для різних варіантів застосувань на будівельному майданчику. Мат із фіксаторами Varionova 30-2 – це багатофункціональна плівка з теплоізоляційною підкладкою 30-2 мм під нею або без неї.

Розумна система:

  • завдяки жорсткості витримує вагу людини;
  • придатні до заливання різних видів рідкої стяжки;
  • відповідають всім необхідним вимогам із теплоізоляції.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів