Потужний смартфон ZenFone Max Pro з акумулятором на 5000 мАгод

Головна Огляди Потужний смартфон ZenFone Max Pro з акумулятором на 5000 мАгод
22.09.2018

ASUS анонсує смартфон ZenFone Max Pro з 8-ядерним Qualcomm Snapdragon 636, IPS-дисплеєм Full View (18:9), потужним акумулятором і на «чистому» Android 8.1.

Наприкінці червня в Україні розпочалися продажі смартфона ASUS ZenFone Max Pro (ZB602KL), у якому його розробникам вдалося об’єднати сучасну процесорну платформу Qualcomm Snapdragon 636, чудовий IPS-дисплей популярного форм-фактору Full View (18:9) із захисним склом та акумулятор на 5000 мАгод з функцією швидкого заряджання. Переваги новинки доповнює стильний металевий корпус у двох колірних варіантах, подвійна тилова камера (13 + 5 Мп) і вельми демократична ціна.

Сучасна платформа

«Серцем» нового ZenFone Max Pro є сучасний восьми­ядерний процесор Qualcomm Snapdragon 636, який може похвалитися високою продуктивністю за низького енергоспоживання. Смартфон не нагрівається навіть під час запуску «найважчих» програм, а потужності процесора вистачить для завдань будь-якої складності. Крім того, у ZenFone Max Pro новітні комунікаційні інтерфейси, включно з LTE та NFC, тому з ним його власник завжди буде у тренді.

Елегантний дизайн

Корпус Max Pro виконано повністю з металу, що додає йому міцності та елегантності. Він доступний у двох колірних рішеннях: темно-синьому та сріблястому. Великий 5,99” IPS-екран з роздільною здатністю Full HD+ (2160 × 1080 пікселів) покритий захисним склом 2,5D із закругленими краями. Незважаючи на великий дисплей, смартфон має компактний вигляд, це досягається завдяки тонким рамкам. На задній панелі зручно розміщено сканер відбитків пальців, який розблокує смартфон миттєво — лише за 0,3 секунди.

Акумулятор високої ємності

Витончений корпус смартфона ZenFone Max Pro приховує потужне джерело енергії — акумулятор ємністю 5000 мАгод. Повного заряду такого акумулятора вистачає для типового користування смартфоном упродовж двох днів і більше, а в режимі гри виробник заявляє, що пристрій протримається до 12 годин. Завдяки вбудованій функції прискореного заряджання можна підвищити заряд акумулятора від 0 % до 100 % менш ніж за 3 години.

Дві основні камери

ZenFone Max Pro має відразу дві тилові камери. Одна — з роздільною здатністю 13 Мп — основна, нею можна робити яскраві й чіткі знімки, а друга — на 5 Мп використовується як додаткова під час портретного режиму зйомки: основний об’єкт буде гранично чітким, а фон навколо нього — злегка розмитим (ефект «боке» мовою професійних фотографів).

Особливістю новинки є також те, що вона працює на базі «чистого» Android версії 8.1.

Отже, ZenFone Max Pro є доволі цікавим представником середньої цінової категорії смартфонів, який має привернути увагу користувачів сучасними і збалансованими характеристиками, привабливим дизайном та чудовим співвідношенням ціни/можливостей.

Технічні характеристики

 

ZenFone Max Pro (ZB602KL)

Екран

5,99”, Full HD+ (2160 × 1080), 18:9, розпізнавання п’яти дотиків одночасно

Процесор

Qualcomm Snapdragon 636, 8-ядерний, 14 нм

Оперативна пам’ять, накопичувач

4 ГБ, 64 ГБ

Графічне ядро

Adreno 509

Стандарт мережі

EDGE/GSM/WCDMA/LTE

SIM

Можливість установлення двох SIM-карт (Nano SIM) і картки пам’яті Micro SD одночасно

Мережеві інтерфейси

802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2, NFC

Камера тилова

13 Мп, фазове автофокусування + 5 Мп (з портретним режимом), світлодіодний спалах

Камера фронтальна

8 Мп, світлодіодний спалах

Акумулятор

5000 мАгод

Розміри

159 × 76 × 8,51 мм

Маса

180 г

Операційна система

Android 8.1 («чистий» Android)

Товари з публікації
код товару: 90AX00T1-M00970
немає в наявності
 
ZenFone Max Pro (M1) - це смартфон нового покоління, створений на базі процесора Snapdragon 636. Вирізняючись чудовою продуктивністю і неймовірно довгою роботою в автономному режимі, він буде чудовим вибором для найактивніших користувачів. Розкішний 6-дюймовий безрамковий дисплей формату 18: 9 (2160х1080 пікселів), акумулятор ємністю 5000 мА·год і високоякісні камери - ZenFone Max Pro не просто підтримає енергійний темп вашого життя, але і зробить її ще більш яскравою!
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів