Гончарство: творчий підхід до всебічного розвитку дитини

Головна Огляди Гончарство: творчий підхід до всебічного розвитку дитини
16.03.2024

Розпис і декорування виробів із глини сприяють розвитку уяви й формують у дітей художній смак. Окрім того, робота з глиною, як і медитація, знімає втому, покращує настрій і звільняє розум від потоку нав’язливих думок.

Гончарна справа вчить терпінню – одночасне розслаблення та концентрація. Прищеплюючи дитині з юного віку любов до будь-якого ремесла, батьки надають їй можливість не тільки проявити наявні вміння, а й зануритися в захопливе заняття – пізнання себе, своїх бажань і здібностей.

Творчість і самовираження

Для роботи з глиною немає вікових обмежень, адже вона позитивно впливає на нервову систему та допомагає зняти стрес.

Гончарне мистецтво – спосіб розкрити творчий потенціал. Працюючи з глиною, можна втілити свої ідеї та натхнення в створених витворах. Під час формування глиняних виробів, як-то ваз, кухлів, тарілок і чашок, акцент залишається на їхньому художньому розписі. Навіть початківці насолоджуватимуться цікавим процесом – діти не тільки мають змогу досліджувати творчі здібності, а й отри­мують шанс втілити власні унікальні задуми в життя.

Same Toy Набір для творчості «Гончарне коло»

Код товару: 103Ut

Набір для творчості «Гончарне коло» – ­невелика портативна гончарна майстерня. У наборі є справжня глина й компактний гончарний круг, який спростить для дитини процес ліплення, – усе необхідне для захопливого навчання новому ремеслу та створення неймовірних шедеврів власноруч. За допомогою набору дітлахи навчаться ліпити з глини різні витвори: чашки, вази тощо.

До того ж готовий виріб можна не тільки декорувати, але й розфарбувати! Для цього в комплекті є вісім фарб, тож діти зможуть без обмежень реалізовувати свої ­творчі задуми. Набір «Гончарне коло» – чудовий подарунок, завдяки якому кожен зможе втілити в життя свої креативні ідеї.

Рекомендований вік 8+

Товари з публікації
код товару: 103Ut
немає в наявності
Набір для творчості «Гончарний круг» містить усе необхідне для захопливого навчання новому ремеслу і створення неймовірних шедеврів власноруч. За допомогою набору дитина навчиться створювати з глини різні посудини: чашки, вази і т.д. Готовий виріб можна декорувати, фарбувати. Для цього в комплекті передбачена фарба. Набір «Гончарний круг» - чудовий спосіб зацікавити дитину новим хобі. Гончарство сприяє розвитку творчих здібностей, фантазії, дрібної моторики. Набір для дітей від 8 років.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів