Найлегший ноутбук для бізнесу з OLED-дисплеєм 14″ доступний в Україні

Головна Новинки Найлегший ноутбук для бізнесу з OLED-дисплеєм 14″ доступний в Україні
03.08.2023

ASUS ExpertBook B9403 OLED – надійний ноутбук з OLED-дисплеєм, що важить менше 1 кг.

ASUS розпочав продаж в Україні 14-дюймового ноутбука ExpertBook B9 OLED (B9403), орієнтованого на керівників бізнесу.

ExpertBook B9 OLED – ультралегкий ноутбук преміумкласу, який вирізняється неймовірною функціональністю без жодних компромісів щодо продуктивності, довговічності та безпеки. 14-дюймова модель є найлегшою з-поміж різноманіття бізнес-ноутбуків у світі. Ба більше, легша навіть за більшість 13-дюймових пристроїв, доступних на ринку. Корпус цього ноутбука виготовлений із надлегкого й водночас міцного магнієво-літієвого сплаву, що робить його чудовим партнером під час подорожей.

Попри легкість, ExpertBook B9 OLED може похвалитися неабиякою продуктивністю, захищеністю та надійністю. Оснащений новітнім процесором Intel Core i7 13-го покоління, 32 ГБ оперативної пам’яті, а також інтелектуальною системою охолодження, забезпечує обчислювальну потужність і можливості керування корпоративного рівня. Кілька рівнів безпеки, зокрема модуль шифрування TPM 2.0, – запорука захищеності й конфіденційності даних.

Покращені вебкамера, динамік і мікрофон гарантують якісні відеоконференції, а OLED-екран зі співвідношенням сторін 16:10, який займає 90 % площі панелі, відображає чітке зображення із живими кольорами за низького рівня випромінювання шкідливого синього світла.

ExpertBook B9 OLED гідно витримав тестування за військовим стандартом надійності армії США MIL-STD-810H, а також внутрішні ретельні перевірки ASUS. Удосконалення дизайну спрямовані на покращення взаємодії з користувачем, зокрема площу тачпаду збільшено на 26,8 %.

Крім того, ExpertBook B9 OLED – це ще й про екологічність. Новий виробничий процес не тільки гарантує підвищену міцність корпусу, але й зумовлює зменшення відходів на 29 % і скорочення часу виробництва до 75 %, що дає змогу значно покращити енергоефективність і суттєво зменшити вплив виробництва на довкілля. Завдяки екологічно чистим матеріалам і підвищеній енергоефективності модель перевершує вимоги стандартів ENERGY STAR.

Ціна та доступність

ASUS ExpertBook B9 OLED (B9403CVA) із процесором Intel Core i7 1355U, оперативною пам’яттю 32 ГБ і SSD 1 ТБ доступний в Україні за ціною від 65 999 грн.

Товари з публікації
код товару: 90NX05W1-M000Y0
68499 грн*
є в наявності
Виконаний у корпусі з високоякісного магнієво-літієвого сплаву, ASUS ExpertBook B9 OLED розширює уявлення про легкість, портативність і довговічність. Завдяки своєму екологічному дизайну, яскравому OLED-дисплею зі співвідношенням сторін 16:10, камері з функцією усунення шумів на основі штучного інтелекту, новітньому процесору, до Intel Core vPro, і численним функціям безпеки корпоративного рівня, ExpertBook B9 OLED є ідеальний партнером для керівників компаній і тих, хто часто подорожує у справах. Він встановлює нові стандарти елітного бізнес-ноутбука, підкреслюючи відповідальне ставлення до довкілля і професіоналізм свого власника.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів