Неймовірні ляльки Our Generation з неймовірними історіями

Головна Новини та огляди Неймовірні ляльки Our Generation з неймовірними історіями
05.04.2024

Ляльки Our Generation – це дещо особливе й унікальне: уже протягом 20 років вони тішать око й надихають своїми історіями!

Battat, із корінням у мальовничому Монреалі та Платтсбургу, урізноманітнює ігровий світ завдяки сімейному підходу. Цей родинний бізнес є епіцентром творчості та інновацій, де втілюється в життя свіжий погляд на дизайн і бездоганну якість. Завдяки цьому неперевершеному поєднанню Battat дарує дітлахам з усього світу найулюбленіші іграшки.

Кожна лялька – унікальна особистість

Усі дівчатка різні, і виробник продукції Our Generation хоче допомогти ­розкрити внутрішній світ кожної. Головна мета виробника – надихнути сучасних дівчаток на прояв індивідуальності, незалежно від того, що полюбляє дитина – гуляти на вулиці, займатися спортом або готувати.

Сюжетно-­рольові ігри – вдалий спосіб розвивати в дітлахів навички, які будуть корисними в майбутньому. Окрім того, це чудова можливість через гру дізнатися більше про важливі професії та хобі.

Є багато можливостей висловити це через гру з ляльками Our Generation. Одна з головних їхніх переваг – унікальність: кожна лялька має особливу зовнішність, ім’я та аксесуари для гри. Саме тому «місія» іграшок Our Generation – надихати дівчат цього покоління.

Висота іграшки - 46 см.

ЛЯЛЬКА КЕЙЛІН ЗІ ЗРОСТАЮЧИМ ВОЛОССЯМ

Код товару: BD31204Z

Кароока Кейлін у рожевій сукні та жакеті – одна з лялечок Our Generation. Вона має надзвичайно довге волосся каштанового кольору, дуже приємне та максимально подібне до натурального. Головна особливість Кейлін – волосся, довжину якого можна збільшувати або зменшувати завдяки спеціальному механізму, що прихований на спинці ляльки. Достатньо легенько прокрутити його та акуратно потягнути за окремі пасма, і вони стануть довшими! Волосся ляльки можна розчісувати й укладати, створювати різноманітні зачіски.

ЛЯЛЬКА ХЕЙЛІ ЗІ ЗРОСТАЮЧИМ ВОЛОССЯМ

Код товару: BD31246

Лялька Хейлі Our Generation – яскрава блондинка зі зростаючим волоссям – полюбляє неймовірні зачіски та готова до експериментів! Вона має блакитні очі та світле волосся, яке можна робити довшим або коротшим за допомогою спеціального механізму. Можна діяти за інструкцією, що є в наборі, або за покликом фантазії, використовуючи декоративні стрічки та ­аксесуари з комплекту.

ЛЯЛЬКА ТОНЯ, ХІРУРГ

Код товару: BD31319

Допоможіть своїм друзям! Тоня – лялька-­хірург із колекції Our Generation – урізноманітнить сюжетно-­рольові ігри й ознайомить дитину з особливостями професії. Лялечка має яскраво-­блакитні очі, які кліпають, а її довге світле волосся можна розчісувати й укладати. Тоня одягнена у форму лікаря: вбрання на застібках, тож легко знімається, пошите з якісного текстилю. Вона чудово доповнить колекцію іграшок Our Generation, адже їй згодяться інші набори ­аксесуарів бренду.

ЛЯЛЬКА ЕЛЛІТ, ВЕРШНИЦЯ

Код товару: BD31146D

Елліт – одна з неймовірних лялечок Our Generation – справжній професіонал у своїй справі. Вона просто обожнює коней і присвячує надзвичайно багато часу тренуванням, адже переконана, що запорука успіху – ­старання, праця та вдосконалення власних навичок. Вершниці Елліт згодяться набори додаткових аксесуарів і не тільки! Вона буде неймовірно рада покататися на одному з коней Our Generation!

ЛЯЛЬКА САРА

Код товару: BD31290Z

Уперед у чарівну подорож із Сарою! У ляльки теплі карі очі, якими вона може кокетливо кліпати, а довге світле волосся дуже приємно розчісувати й укладати! Її вишукане вбрання вражає: спідниця з фатину кольору фуксія й золотий верх сукні, а завершальний акорд – корона! У ляльки Сари м’яке тіло й рухомі пластикові ручки й ніжки, її вбрання можна міняти на будь-яке інше з колекції аксесуарів Our Generation, тому вона може хоч щодня приміряти різні образи!

ЛЯЛЬКА САБІНА DELUXE, ХУДОЖНИЦЯ

Код товару: BD31114ATZ

Лялька Сабіна – художниця. Вона цікавиться мистецтвом і полюбляє малювати. У комплекті до іграшки є книга англійською мовою, завдяки якій можна відтворити історію Сабіни, і чудові вбрання та аксесуари, що роблять гру захопливішою! Сюжетно-­рольова гра з лялечкою сприятиме розвитку фантазії й естетичного смаку в дітлахів.

ЛЯЛЬКА ВІЄНА В РОЖЕВІЙ ШКІРЯНІЙ КУРТЦІ

Код товару: BD31101Z

Лялька Вієна – одна з фантастичних ляльок Our Generation, яка одягнена в стильну рожеву шкіряну куртку. Вона має гарні карі очі, довгі чорні вії та розкішне каштанове волосся, яке можна укладати в різний спосіб! Іграшка буде допомагати розвивати фантазію й урізноманітнить чи не будь-яку сюжетно-­рольову гру, поліпшить естетичний смак.

ЛЯЛЬКА АМЕЛІЯ OUR GENERATION, ВИНАХІДНИЦЯ

Код товару: BD31120Z

Лялька Амелія Our Generation – винахідниця! Вона одягнена в спецодяг, а додаткові аксесуари з комплекту допоможуть підкреслити образ науковця. Лялька має розкішне волосся, яке можна укладати в різні зачіски, і карі очі! Сюжетно-­рольова гра з Амелією сприятиме розвитку фантазії й естетичного смаку в дітлахів.

Дайте волю уяві з Our Generation!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів