Ключ до освоєння майстерного сушіння волосся: фени Rowenta

Головна Новини та огляди Ключ до освоєння майстерного сушіння волосся: фени Rowenta
18.04.2024

Фен – пристрій для догляду за волоссям, який є в кожного. За його допомогою можна не тільки швидко висушити волосся, а й зробити охайну щоденну укладку та оригінальну зачіску для святкового образу.

Rowenta є частиною французької групи компаній Groupe SEB і одним з європейських лідерів у сфері виробництва побутової техніки для догляду та краси. Фен Rowenta – корисний і зручний пристрій, з яким легко і зручно піклуватися про своє волосся незалежно від його довжини та зачіски.

Чим можуть здивувати пристрої для догляду за волоссям Rowenta:

  • Великий асортиментний ряд, який дає змогу вибрати оптимальну модель фена.
  • Висока якість, стильний дизайн і продумана ергономіка. Це характерні ознаки будь-якої продукції Rowenta.
  • Різноманітні насадки та сучасні технології, які забезпечують салонний стайлінг і догляд за волоссям.

А ще бренд пропонує ексклюзивні колекції пристроїв, розроблених разом із відомими діячами fashion-індустрії. Наприклад, брендові товари, створені разом із Карлом Лагерфельдом, є в лінійці продуктів «Rowenta x Karl Lagerfeld».

Головні переваги фенів Rowenta

Фен для волосся Rowenta має такі переваги та особливості:

  • Швидке та рівномірне сушіння волосся без пошкодження його структури.
  • Сучасні технології для догляду за волоссям. Наявність іонізації та турмалінового покриття решітки позитивно впливає на кутикулу волосся, зберігаючи більше природної вологи під час укладки.
  • Велика кількість режимів роботи з різною потужністю та температурами для будь-яких укладок.
  • Продумана ергономіка. Фен Rowenta має невелику вагу, зручне керування на руків’ї, а також довгий шнур живлення. Усе це забезпечує свободу рухів і дає змогу тривалий час тримати пристрій без відчуття дискомфорту.

Також варто зазначити, що сушка для волосся Rowenta працює досить тихо, забезпечуючи користувачеві комфортні умови використання.

Режими та насадки

Майже всі фени Rowenta мають три основні режими роботи: подача холодного, теплого та гарячого повітря. Перший варіант для роботи з лаками та іншими фіксувальними засобами для створення складних модельних зачісок. Тепле повітря забезпечує лагідну сушку та укладку без шкоди для волосся. Режим гарячого повітря рекомендують використовувати, коли потрібно швидко та рівномірно висушити волосся після ванни чи душу.

Фен Rowenta комплектується двома основними типами насадок:

  • Концентратор. Насадка має на кінці плаский широкий розтруб, через який проходить повітря під більшим тиском. Концентратор використовується не тільки для сушіння волосся, а й для укладки та завивки локонів на бігуді.
  • Дифузор. Насадка має досить великий діаметр і багато каналів усередині, якими надходить повітря. Дифузор стане в пригоді для сушіння довгого та густого волосся, а також для надання зачісці об’єму від самих коренів.

Більшість моделей укомплектовано обома видами насадок, що суттєво розширює їхні можливості під час створення різних зачісок. У деяких моделях є додатковий вузький концентратор, який допомагає точніше працювати з пасмами волосся під час виконання складних укладок.

Від дорожніх до преміальних: типи фенів Rowenta

Rowenta пропонує великий вибір пристроїв, які можна умовно розділити на три групи за призначенням: побутові, дорожні та преміальні. Моделі з першої групи отримали масове застосування в побуті. Їхнього функціонала достатньо для створення зачісок різної складності в домашніх умовах.

Дорожні моделі вирізняють компактні розміри, їх зручно брати з собою у відрядження й подорожі, також їм часто віддають перевагу люди з коротким волоссям.

Преміальний фен для волосся має поліпшені технічні показники, збільшений повітряний потік і стабільну температуру. Це стало можливим завдяки мотору змінного струму (технологія Rowenta PRO AC). Він забезпечує стабільну працездатність без перегріву навіть у разі тривалого сушіння густого волосся.

Поради щодо вибору фена

Щоб правильно вибрати конкретну модель фена, зверніть увагу на індивідуальні вподобання щодо зачісок, довжину, густоту та стан волосся. Якщо волосся потребує особливого догляду та додаткового захисту, краще вибрати фен Rowenta з іонізацією. Також варто враховувати потужність нагрівача, швидкість повітряного потоку, функціональні можливості та комплектовання пристрою.

Докладніше ознайомитись із повним асортиментом фенів Rowenta можна – за посиланням.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів