2E TEAM X – нова серія корпусів для створення компактного бюджетного ПК

Головна Новини та огляди 2E TEAM X – нова серія корпусів для створення компактного бюджетного ПК
02.05.2024

В універсальному асортименті 2Е повно сучасних та актуальних рішень для збирання робочого, офісного, домашнього ПК та ігрової станції. Якщо важливо, щоби система була компактною, варто вибирати формат Mini Tower – корпуси для материнських плат Micro ATX та Mini ITX.

Для компактного бюджетного ПК згодиться корпус класичної форми з оптимальним комплектованням, який передбачає можливість розміщення всіх необхідних компонентів.

Компактний – це не означає категорично обмежені можливості. Здебільшого це стосується лише материнської плати, яка має певний формфактор для мінікорпуса.

Докладніше розглянемо корпуси 2Е, що передбачають можливість встановлення материнських плат формату Micro ATX і Mini ITX, а також стандартних блоків живлення ATX.

Нова серія корпусів TEAM X із вбудованим блоком живлення 2E ATX400

Корпус 2E TeamX TMX03 з БЖ 2E ATX400W, 2xUSB2.0, 1x80мм, VGA 220мм, mATX

Корпус 2E TeamX TMX04 з БЖ 2E ATX400W, 2xUSB2.0, 1x80мм, VGA 220мм, mATX

Корпуси 2E TEAM X TXM03 та 2E TEAM X TXM04 найліпше згодяться для створення бюджетного компактного ПК. Шасі корпусів виготовлено зі сталі завтовшки 0,45 мм. Передня панель із фактурного пластику має декоративні елементи різних геометричних форм.

Щодо конструкції: 2E TEAM X TXM03 та 2E TEAM X TXM04 розраховані на встановлення 2 (або 1) 3,5- та 3 (або 2) 2,5-дюймових накопичувачів і мають стандартну кількість слотів розширення – 4 шт. Довжина відеокарти для встановлення в зазначені моделі корпусів не має перевищувати 220 мм.

Корпуси 2E TEAM X вирізняються вивіреною конструкцією, блок живлення 2E ATX400 вбудований у верхній частині. У комплекті підключення живлення оптимальний набір кабелів: материнська плата, процесор, 3 × Molex та 1 × SATA для під’єднання периферійних пристроїв. Охолодження блока живлення здійснюється за допомогою 120-мм вентилятора. Є всі необхідні та зручні для використання розніми, кнопки та індикатори: 2 × USB 2.0, HD AUDIO+MIC, Power, Reset, Power LED, HDD LED.

Корпуси 2E TEAM X мають раціонально продуманий внутрішній простір. Це, безперечно, буде зручно для тих, хто створює свій перший комп’ютер, і для промислової збірки. Метал виробу відшліфовано – немає загострень чи елементів, які випинаються і заважають монтажу, достатньо місця для організації кабелів.

Охолодження компонентів системи здійснюється завдяки перфорації на бічній панелі та через отвори на задній панелі корпусу. Можна встановити 120-мм вентилятор на бічну панель і 80-мм вентилятор на задню панель. Щодо процесорного охолодження, тут є обмеження за висотою – 145 мм. В елементарних системах зазвичай немає потреби для його застосування, але за необхідності варто вибирати низькопрофільний варіант або чашоподібний кулер.

Корпуси 2E TEAM X TXM03 і 2E TEAM X TXM04 мають вбудований 80-мм вентилятор на задній панелі. У комплекті наявні всі необхідні складові для фіксації компонентів системи й докладна інструкція.

Компактний корпус можна розмістити на робочий стіл або до спеціальної меблевої ніші.

2Е – сучасні рішення для широкого загалу користувачів!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів