UAG Чохол [U] для MacBook Pro 14"(2021-2023), Dot, Ice

Попереднє
Наступне
Технічні характеристики UAG Чохол [U] для MacBook Pro 14"(2021-2023), Dot, Ice:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип чохол
накладка
Форм-фактор ноутбука 14"
Матеріал полікарбонат
Захисні функції надійний захист від подряпин
захист від ударів
Колір прозорий
Основні
Тип чохол
накладка
У напрямку унісекс
Форм-фактор ноутбука 14"
Матеріал полікарбонат
Відділення
Для ноутбука
Особливості
Захисні функції надійний захист від подряпин
захист від ударів
Фізичні
Колір прозорий
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 240 мм
Висота 30 мм
Довжина 340 мм
Вага 0.40 кг
Об'єм 0.0024 м3
Чохол-накладка UAG Dot – захищає пристрій від пошкоджень у процесі використання. Завдяки використаним матеріалам ноутбук залишається легким і тонким, а завдяки вентиляційним отворам унеможливлюється перегрів пристрою.
немає в наявності
Справжній захист у справжньому стилі - чохол DOT для MacBook. Шикарний тонкий прогресивний точковий малюнок і інтелектуальні функції захисту захищають ваш MacBook від повсякденних ударів. Тонка посадка з простою засувкою. Крім того, текстуроване відчуття для легкого захоплення і поводження.

Безпека
Розробники подбали, щоб накладка покривала кожен сантиметр MacBook Pro 14» (M1 Pro | M1 Max), що дає гарантію безпеки під час транспортування та регулярного використання ноутбука. Ба більше, компанія подбала про захист і вбудувала вентиляційні отвори, які пропускатимуть повітря, що не дасть MacBook перегріватися.

Легка структура
За рахунок майже невагомої ваги, чохол не обтяжує сам ноутбук. Таким чином ваш пристрій захищений і завжди може мати новий зовнішній вигляд. Чохол зроблений з якісних матеріалів, які убезпечать будь-які ваші пригоди.

Зручне транспортування
Шарнірна цільна конструкція з текстурованою поверхнею для зручного захоплення. Ваша рука не буде ковзати і не дасть змоги упустити свій дорогий продукт. А завдяки продуманій конструкції його легко можна носити в руках.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів