Попереднє
Наступне
Ніж Hard Edge Santoku - універсальний ніж азіатського типу з широким лезом, який добре підходить для обробки та шинкування м'яса, риби та овочів. Ніж має лезо з товстої нержавіючої сталі, в конструкцію якого використовується інноваційна технологія LZR-EDGE™. Ця технологія зберігає гостроту ножа вчетверо довше, ніж традиційні ножі.
* Рекомендована роздрібна ціна
Додати посилання до Fiskars Кухонний ніж Santoku Hard Edge, 16.1 см:
Тип посилання:
Посилання:
Опис посилання
Коментар:
Усі поля помічені зірочкою обов`язкові для заповнення
Натискаючи “відправити” ви надаєте згоду на обробку персональних даних
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів