Головна - Побутова техніка, інструменти та товари для дому - Кліматична техніка - Котли - Immergas - Конденсаційний газовий одноконтурний котел Victrix Tera V2 24 Plus

Immergas Конденсаційний газовий одноконтурний котел Victrix Tera V2 24 Plus

код товару: 3.032933
Технічні характеристики Immergas Конденсаційний газовий одноконтурний котел Victrix Tera V2 24 Plus:
Основні параметри
Повний список параметрів
Установка настінний
Тип одноконтурний
Корисна потужність 28 кВт
Вага 31.2 кг
Габарити ( ШхВxГ ) 748x440x253 мм
Колір білий
Основне
Установка настінний
Тип одноконтурний
Конденсаційний
Корисна потужність 28 кВт
Камера згоряння закрита (турбований)
Фізичні характеристики
Вага 31.2 кг
Габарити ( ШхВxГ ) 748x440x253 мм
Колір білий
Додатково
Країна виробник Італія
Гарантія
Гарантія 24 місяця
VICTRIX TERA V2 24 PLUS EU - інноваційний газовий одноконтурний котел, який зробить ваше життя комфортнішим та економічнішим.
44499 грн*
немає в наявності
Де купити: Immergas Конденсаційний газовий одноконтурний котел Victrix Tera V2 24 Plus:
Mekka
Котел газовый конденсационный Victrix Tera V2 24 PLUS EU, конденсационный, одноконтурный, 24 кВт (3.032933)
teploradost.com.ua
Одноконтурный конденсационный газовый котел Immergas Victrix Tera V2 24 PLUS EU
Особливості:

  • Вражаюча компактність: Цей котел розроблений з урахуванням сучасних вимог до ефективності та естетики. Його компактні розміри 748×440×253 мм дозволяють встановити його навіть у невеликих приміщеннях, зберігаючи при цьому його функціональність.
  • Victrix Tera V2 – працює з метаном, газом балонного типу (LPG) та сумішами газів із вмістом водню до 20%. Це означає, що ви можете вибирати найбільш зручний та доступний вид газу для вашого регіону.
  • Сезонна ефективність 94%: Висока сезонна ефективність дозволяє досягти більш високого енергетичного класу (A+) при поєднанні з пультами управління, що модулюються (наприклад, CARV2 або SMARTECH PLUS).
  • Автоматичний байпас; Забезпечує циркуляцію теплоносія та захищає теплообмінник від перегріву у разі перекриття системи опалення або відсутності циркуляції.
  • Електронний розпал із модуляцією полум'я; Полум'я в котлі розпалюється автоматично за допомогою п'єзоелементів. Полум'я автоматично регулюється залежно від вибраного режиму роботи котла.
  • Система управління – мікропроцесорна; Котел управляється автоматичним мікропроцесором, що дозволяє досягати максимального ККД за мінімальної витрати газу.
  • Можливість підключення пульта дистанційного керування (ПДК);
  • Захист від замерзання до -5°С.
  • Підключення до загальних димових систем із позитивним тиском: Завдяки обладнанню безпеки та використанню спеціального комплекту, котел може бути підключений до колективних димоходів із позитивним тиском.
  • Клас викидів NOx 6: Котел відповідає високим стандартам екологічної безпеки та має клас викидів NOx 6, що свідчить про його низький вплив на навколишнє середовище.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів