Головна - Побутова техніка, інструменти та товари для дому - Вбудовувана техніка - Вбудовувані холодильники - Electrolux - Холодильник вбудований з нижн. мороз., 188x70х55, холод.відд.-286л, мороз.відд.-65л, 2дв., А++, Combi, інв., диспл внутр., зона св-ті, білий

Electrolux Холодильник вбудований з нижн. мороз., 188x70х55, холод.відд.-286л, мороз.відд.-65л, 2дв., А++, Combi, інв., диспл внутр., зона св-ті, білий

код товару: ENP7TD75S
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Electrolux Холодильник вбудований з нижн. мороз., 188x70х55, холод.відд.-286л, мороз.відд.-65л, 2дв., А++, Combi, інв., диспл внутр., зона св-ті, білий:
Основні параметри
Повний список параметрів
Клас енергоспоживання A++
Тип холодильник з морозильником
Кількість дверей 2 шт
Загальний об'єм 351 л
Обсяг холодильної камери 286 л
Об'єм морозильної камери 65 л
Функції / можливості автоматичне розморожування
Action Cool
Action Freeze
система FrostFree
TwinTech
Static
Колір білий
Габарити ( ВxШxГ ) 188,4 x 69,6 x 54,9 см
Основні
Клас енергоспоживання A++
Тип холодильник з морозильником
Кількість дверей 2 шт
Кліматичний клас SN-N-ST-T
Об `єм
Загальний об'єм 351 л
Обсяг холодильної камери 286 л
Об'єм морозильної камери 65 л
Параметри камер
Потужність заморожування 11.5 кг/добу
Полиці холодильної камери 4 шт. /(3 повної ширини + 1 полиця Flexi, Metallic Grey)
Контейнери морозильної камери 3 шт /(Frosted)
Особливості
Функції / можливості автоматичне розморожування
Action Cool
Action Freeze
система FrostFree
TwinTech
Static
Фізичні
Колір білий
Рівень шуму 35 дБ
Номінальна напруга 230-240 В
Споживання енергії 197 кВт/рік
Довжина мережевого шнура 2.4 м
Габарити ( ВxШxГ ) 188,4 x 69,6 x 54,9 см
Вага 80 кг
Висота 188.4 см
Ширина 69.6 см
Глибина 54.9 см
Країна виробництва Італія
Гарантія
Гарантія 12 місяців
ENP7TD75S — це вбудований холодильник Electrolux з нижнім морозильником, який ідеально вписується у вашу кухню. Він має висоту 188 см, ширину 70 см та глибину 55 см, що забезпечує просторе місце для зберігання продуктів. Ця модель оснащена інноваційними технологіями, такими як GreenZone+ для оптимального контролю вологості, TwinTech No Frost для запобігання утворенню льоду.
A++
Клас енергоефективності
70799 грн*
немає в наявності
Де купити: Electrolux Холодильник вбудований з нижн. мороз., 188x70х55, холод.відд.-286л, мороз.відд.-65л, 2дв., А++, Combi, інв., диспл внутр., зона св-ті, білий:
Mekka
Холодильник Electrolux вбудований з нижн. мороз., 188x70х55, холод.відд.-286л, мороз.відд.-65л, 2дв., А++, Combi, інв., диспл внутр., зона св-ті, білий (ENP7TD75S)
Холодильник серії 700 GreenZone+ має спеціальний герметичний ящик, який підтримує збалансований рівень вологості, контролює надлишок конденсату та допомагає захистити їжу від псування. Таким чином, підтримання необхідного рівня вологи* дає змогу зберегти до 95 % вітамінів у продуктах.

GreenZone+ збергіає поживність фруктів та овочів

GreenZone+ — це ідеальний простір для зберігання продуктів, який регулює рівень вологи, підтримуючи його на оптимальному рівні. Правильно налаштований рівень вологи дає змогу зберегти до 95 % вітамінів* після 11 днів зберігання.

Унікальний холодильник із переробленого пластику

Ми раді представити унікальний холодильник, внутрішні стінки якого виготовлені на 70 % із переробленого пластику. Пластик, отриманий із відпрацьованих холодильників, використовується для виготовлення нових моделей, допомагаючи зменшити кількість відходів і сприяючи циркулярності споживання.

MaxiSpace: вище, ширше, на 45 % більше об'єму

Із MaxiSpace ви отримуєте на 45 % більше об'єму, ніж у стандартних холодильниках із морозильною камерою.* Він вищий і ширший за звичайні холодильники та може вмістити значно більше продуктів.

Профілактика «усушення» продуктів із TwinTech No Frost!

Розумне подвійне охолодження TwinTech No Frost захистить продукти від втрати вологи. Роздільне охолодження холодильної та морозильної камер перевершує стандартні системи No Frost. Забудьте про лід в морозильній камері! З TwinTech No Frost продукти в холодильній камері «усихатимуть» на 60% менше.

Усе під контролем. Із застосунком Electrolux

Керуйте холодильником на своєму смарт-пристрої. Отримуйте сповіщення, якщо дверцята відкриті, або поради щодо обслуговування, щоб холодильник працював іще ефективніше. Дізнавайтеся, де й як зберігати харчові продукти, щоб дбайливо захищати їхню якість.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів