Праски Tefal: перетворіть процес прасування на задоволення!

Головна Новини та огляди Праски Tefal: перетворіть процес прасування на задоволення!
29.04.2024

Tefal – визнаний лідер з-поміж виробників побутової техніки. Зокрема в асортименті прасок Tefal доступний широкий вибір моделей, які задовольнять потреби найвибагливіших користувачів: від базових до універсальних і високотехнологічних пристроїв – Tefal виробляє надійні та функціональні праски для побутового використання.

Інженери Tefal постійно працюють над новими розробками і впровадженням інновацій, як-то електронний термостат, самоочищувані підошви, функція авторегулювання пари, протикрапельна система тощо. Застосування цих технологій дає змогу отримати бездоганний результат і зробити прасування максимально простішим.

Переваги прасок Tefal

Інновації. Один із прикладів – удосконалена система прасування парою. Залишаючи відгуки про парову праску Tefal, користувачі відзначають потужне та рівномірне подавання пари, що дає змогу випрасувати дуже м’яті й пересушені речі. На окрему увагу заслуговує конструкція підошов: продумана система канавок поліпшує ковзання, а гострий носик забезпечує можливість випрасувати найважкодоступніші ділянки.

Оптимальна потужність. Важливим критерієм є швидкість нагрівання й інтенсивне пароутворення (генерація пари), адже від цього залежать ефективність і якість прасування. Tefal, зважаючи на потреби різних категорій користувачів, створив різноманітний спектр прасок різної потужності – від 1 200 до 3 200 Вт.

Широкий температурний діапазон. Праска Tefal згодиться для догляду за різними видами тканин: від делікатних, які потрібно прасувати за температури 75–110 °C (шовк, віскоза), до найбільш стійких до термічного оброблення – бавовняних, твідових і лляних виробів (175–205 °C). Температура пари може сягати 205 °C.

Гідний функціонал. Можна придбати праску Tefal із протипригарним покриттям, горизонтальним і вертикальним відпарюванням, технологією «крапля-стоп» і функцією самоочищення.

Високий рівень безпеки. Щоби запобігти пожежі в разі, якщо праску забули вимкнути, у багатьох моделях Tefal передбачено опцію автовідключення. Вона спрацьовує, коли праска нерухома.

Ергономічний і привабливий дизайн. Праски Tefal виробляють у широкій колірній гамі. Особливу увагу приділено формі й матеріалу руків’я, а також розташуванню кнопок, щоби прасувати й налаштовувати пристрій було легко та комфортно.

Інноваційні покриття підошов прасок Tefal

Ключовий параметр, який визначає якість прасування, – підошва праски. У сучасних моделях застосовують підошви з алюмінію, кераміки, металокераміки та іржостійкої сталі. Перш ніж купити праску Tefal, рекомендуємо ознайомитися з різними варіантами підошов.

  • Інноваційна підошва Durilium Airglide – справжній прорив завдяки підвищеному коефіцієнту ковзання. Її виготовлено з металокераміки, вкритої емаллю, додатково наносять шар тонкого кварцового напилення. На поверхні платформи є отвори, які зумовлюють можливість рівномірно розподіляти пару під час прасування. Підошва стійка до пошкоджень.
  • Праски Tefal преміумкласу оснащено вдосконаленою підошвою Durilium Airglide Autoclean, яка заслужено займає передові позиції в споживчих рейтингах. Ця інноваційна система забезпечує хімічну реакцію під час нагрівання підошви, завдяки чому відбувається самоочищення поверхні від бруду й накипу. Із Durilium Airglide Autoclean праска завжди залишатиметься в належному стані та ефективно слугуватиме впродовж тривалого часу.
  • Підошва Easy Gliding вирізняється чудовим ковзанням, довговічністю і стійкістю до пошкоджень. Її виготовлено зі сплаву кераміки та іржостійкої сталі. Згодиться для догляду за різними типами тканин.
  • Гладенька керамічна підошва True Ceramic Glide забезпечує безперешкодне і легке прасування. Вона не залишає заломів або слідів на тканині, надаючи змогу досягти бездоганного результату прасування. Завдяки якісному протипригарному покриттю праска з підошвою True Ceramic Glide стане надійним помічником у щоденному прасуванні.
  • Праска Tefal із протипригарною керамічною підошвою XGlide Dissusion вирізняється стійкістю та легким ковзанням. Інноваційна підошва забезпечує безперешкодне й ефективне прасування.

Зробіть прасування легким та ефективним: режими роботи прасок Tefal

Для прасування щільних і делікатних тканин передбачено спеціальні режими.

  • Постійна пара. Оптимальний за потужністю рівень безперервного подавання пари для зім’ятих тканин – ~50 г/хв.
  • Паровий удар. Режим швидкого й короткочасного подавання потужного струменя пари високого тиску (~200 г/хв).
  • Режим подавання пари з носика допоможе прасувати комірці, манжети, ділянки біля ґудзиків і блискавок тощо.
  • Вертикальне відпарювання дає змогу безконтактно випрасувати підвішені речі, зокрема одяг на вішаку, а також штори, ковдри тощо.
  • Режим «Спрей» забезпечує подавання води безпосередньо на тканину.

Особливості й додаткові опції

Сучасна праска – це розумний пристрій із простим та інтуїтивно зрозумілим керуванням. Більшість моделей Tefal оснащено такими опціями.

  • Індикатор нагрівання. Підключивши праску до електромережі, спрацьовує нагрівальний елемент та індикатор – він засвічується після досягнення встановленої робочої температури.
  • Регулятор подавання пари. Пара в прасці може подаватися через отвори в підошві чи в зоні носика. Керування подаванням пари може бути ручним і автоматичним, вибір потужності залежить від встановленого температурного режиму. В окремих моделях додатково передбачено функцію парового удару (турборежим).
  • Функція «крапля-стоп» запобігає потраплянню крапель на білизну.
  • Технологія Anticalc у прасках Tefal запобігає утворенню накипу й вапняного нальоту: спеціальні механізми затримують мінерали всередині праски, унеможливлюючи їх осідання на поверхнях і деталях. Це не тільки підтримує оптимальну продуктивність праски, забезпечуючи рівномірне розподілення тепла та пари, а і збільшує термін її слугування, уповільнюючи зношення деталей всередині.
  • Функція автовимкнення (Auto Off). Пристрої можуть самостійно вимикатися в горизонтальному (через 30 с бездіяльності) і вертикальному положенні (через 8 хв нерухомості).

Розглянути весь модельний ряд прасок Tefal можна за посиланням.

Оцініть усі переваги інноваційних прасок Tefal для бездоганного прасування!

Аксесуари до товарів з публікації
код товару: IB9100E0
4499 грн*
є в наявності
Прасувальна дошка Tefal IB9100E0 орієнтована на споживачів, яким необхідна побутова конструкція для прасування одягу з максимально нейтральним зовнішнім виглядом. Полотно світлого кольору, обтягуючі платформу, металеві сірі ніжки, чорні оздоблювальні деталі - все це гармонійно поєдналося воєдино, сформувавши завершений образ.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів