Нові телевізори Sony BRAVIA XR 2022 з новими технологіями

Головна Новини Нові телевізори Sony BRAVIA XR 2022 з новими технологіями
17.02.2022

Нові телевізори Sony BRAVIA XR: MASTER Series Z9K 8K* і X95K 4K на базі технології Mini LED, MASTER Series A95K*, MASTER Series A90K і A80K на базі технології OLED, Full Array LED X90K з LED-підсвічуванням.

Нова, знов унікальна, технологія XR Backlight Master Drive з точністю керує підсвічуванням типу Mini LED новітнього покоління в моделях Z9K* та X95K. З процесором Cognitive Processor XR ця технологія вчергове вразить яскравістю зображення. Динамічний діапазон насичений яскравими кольорами та глибоким чорним, відтінки кольорів тепер ще природніші, без помітних відблисків та ореолів навколо світлих ділянок. Cognitive Processor XR використано і в інших нових телевізорах SONY, зокрема у OLED-телевізорі A95K* з технологією XR Triluminos Max з найширшою кольоровою палітрою поміж всіх телевізорів Sony. Це тепер можливо позаяк мільйони окремих пікселів самопідсвічуються, передають більше кольорів, ніж коли-небудь раніше.

Під час перегляду фільмів скористайтесь вдосконаленою технологією Acoustic Surface Audio+ для OLED-телевизорів і Acoustic Multi-Audio для моделей з LED-підсвічуванням. Ці технології формують відтворення звуку відповідно місцю подій на екрані. Оновлені телевізори мають нові налаштування конфігурацій. Sony спільно з Netflix пропонує режим Netflix Adaptive Calibrated з яким телевізор керує обробкою зображень залежно від оточуючого освітлення. Новий режим калібрування BRAVIA CORE Calibrated налаштовує якість зображення відповідно оригінальному баченню творців фільмів. Всі телевізори BRAVIA XR 2022 підтримують дві ексклюзивні для PlayStation5 (PS5) функції: Автоматичне калібрування HDR1 та Автовизначення Режиму Зображення, тому мають маркування "Чудово для PlayStation5"!

Sony пропонує нову оригінальну камеру BRAVIA CAM, для програмного розпізнавання розташування користувачів, і оптимізації для них зображення та звуку. Камера керується жестами, може бути застосована у відеочатах. Камера BRAVIA CAM, якщо користувачі більше не перебувають перед телевізором, автоматично зменшить яскравість дисплея та зекономть електроенергію та ресурс телевізора.

Попит на великоформатні телевізійні екрани зростає. З ним, попри нові технології, зростають витрати на споживання енергоспоживання та використання необхідних ресурсів виробництва. Sony дотримується принципів сталого розвитку телевізорів від їх розробки і до використання та утилізації. Sony відповідно до власної глобальної екологічної стратегії "Road to Zero" має мету вийти до 2050року на нульовий вплив на навколишнє середовище протягом усього життєвого циклу продукції і виробництва. Телевізори продані у 2022 році, вже мають високий вміст перероблених, проте якісних матеріалів, отриманих за еко-програмою Sony SORPLAS. Пластик SORPLAS, отриманий з перероблених материалів, не зашкодив ані вигляду товарів, ані їх характеристикам, але поліпшив екологічність. Завдяки цьому використання первинного непереробленого пластику для певних елементів було скорочено майже на 60%, це обсяг з якого раніше робили десь 140 000 000 компакт-дисків.

Особливості телевізорів BRAVIA XR 2022 року:

  • Cognitive Processor XR: підвищує якість зображення і звуку до нового рівня. З революційним процесором, телевізори Sony BRAVIA XR відтворюють контент зважаючи на особливості людського зору і слуху, забезпечуючи вищу реалістичність зображення. Процесор перехресно аналізує та оптимізує зображення, особливо до зон погляду людини для більш реалістичної глибини зображення, визначної контрастності красивих та живих кольорів.
  • XR Backlight Master Drive технологія на процесорі Cognitive Processor XR, пропонує локальне затемнення для точного і незалежного керування тисячами міні-світлодіодів. Це надає виняткову яскравість і динамічний діапазон зображення з глибокими чорними кольорами і природними півтонами.
  • Acoustic Surface Audio+/Acoustic Multi-Audio технологія гарантує просторове позиціонування походження звуків відповідго подіям на екрані.
  • 360 Spatial Sound Personalizer технологія пропонує оптимізоване просторове звучання колонок, наприклад, Sony SRS-NS7*, а також деяких навушників Sony. Спеціальні додатки персоналізують звукову сцену, аналізують індивідуальну форму вух користувачів, створють таким чином ще більш виражений кінематографічний ефект.
  • Acoustic Center Sync оптимізує виведення звуку з телевізора на звукову панель - саундбар. Досить просто ввімкнути телевізор BRAVIA XR з обраним саундбаром Sony та почути чіткі діалоги, насолоджуватися звучанням голосу та інструментів з високоякісним об'ємним звуком.
  • Акустичні рішення Sony: нові телевізори Sony BRAVIA XR працюють з низкою акустичних продуктів Sony, наприклад, системою домашнього кінотеатру HT-A9 і саундбаром HT-A7000. Передова технологія об'ємного звучання 360 Spatial Sound Mapping стала новітнім доповненням, доступним цим моделям. 360 Spatial Sound Mapping калібрує, налаштовує звук під приміщеннчя, створює декілька оптимально розташованих фантомних динаміків, формує широку кінематографічну звукову сцену. З Acoustic Center Sync, телевізор BRAVIA XR грає роль центрального каналу в звуковій системі. Звучання ще виразніше відповідатиме подіям на екрані.
  • Камера BRAVIA CAM: керується жестами, може використовуватись у відеочаті, має інші можливості. Інноваційна розробка оптимізує якість зображення і звуку в межах всього помешкання. Постачається як аксесуар.
  • Ambient Optimization Pro підключить телевізор BRAVIA XR до камери BRAVIA CAM для легкого перегляду телепрограм найвищої якості. BRAVIA CAM розпізнає розташування користувачів у кімнаті, відповідно налаштує звук та зображення.
  • Google TV: надасть доступ до понад 700 000 фільмів, телепередач, ефірних каналів та багато іншого через додатки та підписки. Контент для перегляду легко знайти за індивідуальнимизапитами, формуючи єдиний перелік для зручного подальшого відстежування Додавання нових елементів до переліку перегляду з телефону чи ноутбука полегшене з функцією Google Search.
  • Пульт управління: новий алюмінієвий пульт преміумкласу зручний у використанні та простий при потребі очищення. Пульт має зручніше розташування кнопок з підсвічуванням. З функцією Finder досить сказати: «Окей, Google, знайди мій пульт» і той видасть звуковий сигнал, тепер пульт важко загубити та витратити час на пошук.

RMF-TX800U — ліворуч (застосовується для серій A80K, X95K, X90K, X85TK, X81K)

RMF-TX900U — праворуч (застосовується для серії A90K, "ПДУ з підсвічуванням кнопок")

  • Режим Netflix Adaptive Calibrated Mode де використано датчик зовнішнього освітлення BRAVIA XR задля відтворення художнього задуму авторів фільмів за будь-яких умов освітлення. При створенні такої функції у Sony тісно співпрацювали з Netflix. Контент стрімінгового сервісу з високою точністю передає кольори, контрастність і динаміку зображень незалежно від умов перегляду контенту в темряві чи при освітленні.
  • Чудово для PlayStation5: підключена ігрова приставка PlayStation5 до телевізора BRAVIA XR надасть незабутні враження гри. Тільки телевізори BRAVIA XR автоматично налаштують та оптимізують зображення до найліпшого рівня налаштувань PlayStation5, незалежно від її використання для ігор чи фільмів. Імерсивне зображенне і звук перемістить у центр подій. Роздільна здатність 4K і частота оновлення 120 кадрів на секунду, у відповідності до специфікацій HDMI 2.1, телевізорів Sony забезпечують високу плавність і чіткість руху ігрового процесу.
  • Прихильність до сталого розвитку: Sony дотримується концепції сталого розвитку у всьому - від розробки до використанням продукції. Цього року в деяких моделях застосовуються матеріали з переробленого пластику в рамках програми Sony SORPLAS. Кількість первинного пластику у виробництві Sony скоротилася на 60%. Розмір упаковки телевізорів зменшено приблизно на 15%, в ній значно скорочено використання фарб (приблизно на 90%) та пластику (приблизно на 35%). Для економії споживаної енергії та ресурсу телевізорів, камера BRAVIA CAM здатна розпізнати, коли глядачів нема перед телевізором, і зменшувати яскравість екрана.

Детальнішу інформацію можна отримати на офіційному сайті.

Презентация нового телевизора BRAVIA XR - YouTube

 

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів