Новий бренд у портфелі ERC – BEURER

Головна Новини Новий бренд у портфелі ERC – BEURER
26.09.2023

Продукція визнаного світового лідера з виробництва медичних пристроїв і засобів для піклування про здоров’я – BEURER – уже доступна до замовлення в ERC.

Про BEURER

Німецька компанія з більш як столітньою історією продовжує встановлювати стандарти якості та ефективності у своїй галузі. Із 1919 року BEURER є експертом у сфері здоров’я і гарного самопочуття. За сто років сімейний бізнес став глобальною компанією: понад 1 000 співробітників, 500 продуктів та успішна дистрибуція товарів у 160 країн світу.

BEURER є провідним європейським виробником техніки для здоров’я кількох категорій: електрогрілки, тонометри та пристрої для масажу. Водночас компанія постійно розширює власний асортимент, який охоплює різні сфери життя: здоров’я, красу, гарне самопочуття та материнство. Як приклад, BEURER виробляє ваги, тонометри, масажні, косметичні та фітнес-пристрої, а також пристрої для догляду за дітьми в перші роки життя.

Із-поміж конкурентів BEURER вирізняє якість і довговічність продукції, її привабливий дизайн, зручність і комфорт користування. Співпраця з провідними науково-дослідними інститутами та міжнародними сертифікаційними центрами, численні нагороди, власні виробничі потужності та постійні інновації сприяють довгостроковому розвитку BEURER.

В асортименті ERC уже наявна продукція BEURER, зокрема: масажери, електрогрілки, тримери, ваги та пристрої для покращення якості повітря. Тож тепер українські споживачі можуть користуватися найкращими рішеннями для піклування про власне здоров’я та своїх близьких.

BEURER – століття німецької якості для турботи про себе та близьких. Замовляйте пристрої для здоров’я, краси та комфорту вже зараз!

Товари з публікації
код товару: MK_500
16199 грн*
20239 грн.
є в наявності
Інноваційний прилад для створення морського клімату та покращення якості повітря. Природне зволоження позитивно впливає на здоров'я дихальних шляхів, послаблює симптоми астми, покращує самопочуття та якість сну. Два фільтри видаляють із повітря пилок, пил, шерсть тварин та інші забруднення. Ультрафіолет вбиває бактерії, віруси та мікроорганізми. Повітря іонізується та насичується мінералами морської води. Ефективність приладу була підтверджена дослідженням Institut Prof. Dr. Kurscheid у співпраці з Prof. Dr. Sieber з університету Hochschule Bonn-Rhein Sieg.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів