Нова ера симрейсінгу

Головна Огляди Нова ера симрейсінгу
17.01.2019

Згідно з дослідженням Pew Research BofAML 51 % чоловіків своїм хобі називають відеоігри. Наприклад, для міленіалів – це спосіб життя, багато хто з них взагалі виріс на іграх, особливо на консольних. Так, згідно з дослідженням у 63 % представників цього покоління є консолі.

Ринок ігрової індустрії в США оцінюється в 2017 році в $ 100 млрд. По Україні точних цифр немає, але безсумнівно ця сфера зростає дуже швидко. Серед ігор гідне місце відвоювали гоночні симулятори. А точніше, симрейсінг.

Для повного занурення, не кажучи вже про участь у змаганнях, знадобиться «робоче місце»: аналог гоночного крісла; кермо з базою; педальний блок (дво-, а краще трипедальний); ручник (ручне гальмо).

Модель Playseat Challenge

Кокпіт для переможця

Майстер із золотими руками і за достатньої кількості вільного часу може зробити ігрове крісло самостійно. Але далеко не факт, що воно буде комфортним, компактним і стильним.

Експерти рекомендують користуватися послугами професіоналів. Один із кращих варіантів «кокпітів» на ринку – Playseat Challenge. Наразі пропонується дві його моделі у синьому або чорному кольорах.

Ці крісла стануть корисними для усіх любителів гонок, які хочуть максимально зануритися у світ гоночних змагань. Playseat Challenge у поєднанні з ігровим кермом та педалями дає змогу покращити навички водія. Можна випробувати себе, граючи «з комп’ютером», друзями, а потім – змагатися з гравцями з усього інтернету.

Переваги кокпіта Playseat Challenge

  • сумісне з усіма кермами та педалями на сучасному ринку (Logitech, Thrustmaster, Microsoft)
  • сумісне з усіма консолями та ПК
  • запатентований дизайн, зокрема кріплень
  • ергономічність, можливість безлічі регулювань
  • висока якість матеріалів, жорсткість конструкції та комфорт
  • міцний, повністю регульований каркас
  • завдяки запатентованій унікальній складаній конструкції можна зберігати у малогабаритних місцях
  • рекомендований зріст гонщиків: мінімум 120 см – максимум 220 см
  • рекомендована вага гонщиків: мінімум 20 кг – максимум 122 кг

Особливості конструкції

Крісла обладнано міцною і стабільною металевою рамою. Завдяки повністю регульованій конструкції можна виставляти потрібну висоту, довжину та глибину для кожного гравця.

Моделі Challenge створено для використання і дорослими, і дітьми, і підлітками. А налаштування займає всього декілька секунд.

Комплектація

Крісло постачається разом із ключем, болтами, знімними наліпками та додатковим паском для фіксації педального блоку на кріслі.

Деталі, які визначають якість

Матеріал оббивки – м’яка алькантара, яка використовується у справжніх гоночних кріслах спорткарів. Приємна на дотик, довговічна, справляє приємне враження.

Окрім того, що розміри крісла можна підлаштовувати під себе, воно має додаткові переваги. Передня частина, на якій кріпиться кермо – відкидається вбік, щоб було зручно сідати/вставати з крісла. Висувна бічна ніжка забезпечує стійкість конструкції, коли на ній встановлене досить нелегке кермо. Нижню частину каркасу крісла оздоблено м’яким матеріалом із піногуми, який захищає поверхню підлоги.

Якщо кермо кріпиться до металевої пластини, то педальний блок встановлюється у підніжжі. Для його закріплення у комплекті передбачено пасок на застібках-наліпках.

Важлива перевага – компактність

Крісло у складеному вигляді займає мінімум місця, не заважаючи побуту.

Playseat Challenge за лічені секунди можна скласти та поставити в кут, комору, шафу тощо. За допомогою двох наліпок його можна легко закріпити на стіні. І ось – вільний простір для сімейних вечерь або зустрічі гостей. Так само швидко крісло можна розкласти і налаштувати знов.

Враження

Спеціальне ігрове крісло Playseat однозначно перетворить кімнату на салон гоночного автомобіля. Завдяки зручній та повністю продуманій конструкції одразу поринаєш у світ швидкості, змагань та перемог. Ідеально підходить для популярних: Gran Turismo,
Need for Speed, DiRT, GRID, F1 та багатьох інших.

Модель Evolution

Готове рішення для ультрареалістічного водіння у вітальні. Реальне автомобільне сидіння з міцним металевим каркасом вкрите шкірою. Завдяки гнучкій системі регулювання кожен користувач зможе налаштувати кокпіт під себе для комфортного водіння.

Матеріал оббивки – шкірозамінник високої якості у звичайному варіанті та алькантара, якщо обрати модель Evolution з нанесеним на крісло відомим логотипом, наприклад, Grand Turismo або Red Bull GRC. Кермо кріпиться до спеціальної пластини, а для блоку з педалям є ще одна пластина, що розташована під кутом.

Крісло постачається разом з додатковими гвинтами для кріплення керма і педалей, інструкцією з експлуатації та інструментом для збирання.

Крісла Playseat Evolution будуть доступні у кількох варіантах: Black, White, PlayStation edition, Gran Turismo edition та Red Bull GRC edition.

Переваги кокпіта Playseat Evolution

  • сумісне з усіма консолями та ПК
  • сумісне з усіма кермами та педалями на сучасному ринку (Logitech, Thrustmaster, Microsoft)
  • міцний металевий повністю регульований каркас
  • використовується професійними гонщиками
  • простота складання і зберігання завдяки запатентованій конструкції
  • максимальне навантаження 122 кг

Модель Playseat F1

Це крісло для тих, хто хоче випробувати відчуття водіння справжнього автомобіля Formula 1. Випробуйте неймовірні емоції реалістичного водіння прямо вдома з новим Playseat F1, який в точності повторює положення крісла автомобіля Formula 1.

Матеріал – шкірозамінник високої якості. Для керма та педального блоку передбачено дві спеціальні платформи, які можна додатково налаштувати. Крісла будуть доступні у п’яти різних варіантах: чорному, червоному, білому, срібному та Aston Martin RedBull Racing.

У комплекті з кріслом Playseat F1 постачаються додаткові гвинти для кріплення керма і педалей, інструкція з експлуатації, інструменти для збирання та кріплення для шифтера.

Переваги кокпіта Playseat F1

  • офіційна ліцензія Formula 1
  • сумісне з усіма кермами та педалями на сучасному ринку
  • висока якість матеріалів, жорсткість конструкції та комфорт
  • рекомендований зріст гонщиків: мінімум 120 см – максимум 220 см
  • рекомендована вага гонщиків: мінімум 20 кг – максимум 122 кг

Модель Sensation PRO

Це кокпіт, купуючи який потрібно тільки встановити ігрову станцію та телевізор, і – все готово до екстремального заїзду. Такий кокпіт стане у пригоді не тільки для домашнього використання, але й для встановлення в розважальних центрах, в дитячих ігрових кімнатах тощо. Sensation PRO призначено для тих, хто прагне перенести віртуальні гонки на абсолютно інший рівень.

Матеріал оббивки – алькантара. Кокпіт обладнано місцями для кріплення керма педального блоку та телевізора (або монітора). Є опція налаштувань для широкого кола користувачів.

Крісло постачається разом з платформами для керма та педалей, інструкцією з експлуатації, велюровими накладками для пасків, інструментами для збирання та підставкою для ТВ.

Переваги кокпіта Playseat Sensation PRO

  • сумісне з усіма кермами та педалями на сучасному ринку
  • сумісне з усіма консолями та ПК
  • сталева рама з відмінним співвідношенням потужності та ваги
  • стійка для ТВ вже в комплекті
  • рекомендований зріст гонщиків: мінімум 120 см – максимум 220 см
  • рекомендована вага гонщиків: мінімум 20 кг – максимум 122 кг

Модель Playseat Air Force

Є гарна новина для поціновувачів авіасимуляторів, адже можна придбати для таких цілей модель Playseat Air Force, яку розроблено у співпраці з професійними пілотами та фанатами авіасимуляторів, завдяки чому крісло стилізовано таким чином, наче воно тільки зі справжньої кабіни літака. З таким кріслом геймери зможуть досягти нових висот.

Матеріал оббивки – шкірозамінник високої якості з вставками з алькантари. Металевий каркас із кріпленнями для джойстика та важеля швидкості забезпечать відчуття присутності.

Крісло постачається разом із додатковими гвинтами для кріплення, інструкцією з експлуатації та інструментами для збирання.

Модель Playseat L33T

Ігрові крісла Playseat L33T – це найкомфортніші крісла, які тільки могли би бути. Крісло має металевий обід, який можна використовувати, як підставку для ніг. Спинка крісла відкидається на 180о, а підлокітник регулюється в кількох площинах (вгору/вниз, вперед/назад і вліво/вправо). Усе створено для комфорту, щоб не відволікатися від ігор, повністю занурюючись у віртуальний світ.

Крісло наявне у чотирьох варіантах: чорно-синій, чорно-зелений, чорно-блакитний та повністю чорний. Чорно-синій варіант – це ще один подарунок для фанатів PlayStation, адже центральна вставка крісла містить символи з джойстика PlayStation, які стали вже такими впізнаними. Також підголівник крісла та блакитні його обідки прикрашено логотипом PlayStation.

Крісло постачається у комплекті з інструкцією, інструментами для збирання та гарантійним талоном.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів