Іригатор Panasonic Ultra Sonic Stream: дбайливе піклування

Головна Огляди Іригатор Panasonic Ultra Sonic Stream: дбайливе піклування
31.03.2024

Сучасний догляд за зубами вдома передбачає залучення передових технологій. Одна з них – Ultra Sonic Stream, яку застосували в іригаторі Panasonic EW1611W520. Як би гарно не чистили зуби щіткою, хай які сучасну пасту та флоси не вибирали, ці засоби неідеальні. Для ще якіснішого очищення ротової порожнини інженери Panasonic створили іригатор, головним завданням якого є видалення з періодон­тальних щілин і проміжків між зубами всіх залишків їжі та бактерій, які є основною причиною захворювань ясен і виникнення карієсу.

Сила води та ультразвуку

Робочий інструмент іригатора Panasonic EW1611W520 – це потужний і водночас делікатний струмінь води. Він легко видаляє бактерії, але для отримання бездоганного результату працює ще й ударна хвиля, створена ультразвуковою технологією Ultra Sonic Stream. Це значно покращує якість очищення, після якого між зубами та у періодонтальних щілинах не залишається ані шматочків їжі, ані бактерій. Там, де не впорається зубна щітка, важке завдання виконає ультразвуковий водний струмінь.

Його утворює потужний насос, сконструйований за оригінальною технологією Panasonic. Високий тиск води, який він забезпечує, є не тільки сильним, але й делікатним, то ж його також можна використовувати для приємного масажу ясен. Він лагідно масажує їх­­­ завдяки 1900 пульсаціям на хвилину. Крім того, утворювані ним бульбашки повітря приємно стимулюють проблемні ділянки на яснах, зміцнюючи їх та покращуючи кровообіг: невеликі мікропу­хирці збагачують потік води та лопаються під час контакту із зубами та яснами.

Аби стимуляція не була одноманітною, у Panasonic EW1611W520 є система попередньо налаштованих рівнів тиску води. Десятиступеневе регулювання відповідатиме будь-яким вимогам гігієнічного догляду. Для наочності індикатор сили потоку на верхній панелі основного блоку має LED-підсвічування.

Зручності використання

Panasonic EW1611W520 – стаціонарний іригатор, розмір головного блока-­підставки якого становить 125 × 140 × 200 мм (без насадки), за ваги 940 г (із насадкою). Такий розмір зумовлює особливість конструкції – великий резервуар для води 600 мл, завдяки якому забезпечується достатньо часу для процедури. Якщо іригатор працюватиме на максимальних налаштуваннях – на 10-му рівні тиску води, наприклад, то це буде 115 с. Важливо не забувати щоразу наливати свіжу воду (холодну або теплу), а після процедури виливати залишки рідини, повністю спустошуючи резервуар. До речі, його можна мити в посудомийній машині, але всі інші деталі, включно з кришкою резервуара, – ні. Корпус потрібно протирати вологою серветкою, аби довше зберегти його красивий і охайний вигляд.

Щоб іригатор було зручніше встановлювати на місце, у його руків'я вбудовано магніт, а для шнура передбачено спеціальне місце в корпусі. Під час ­зберігання низ руків'я ні до чого не торкається, тому воно залишається чистим і без подряпин. Показово, що розробники Panasonic EW1611W520 подбали навіть про незначні дрібниці – подвійний рознім для шнура живлення, який дає змогу витягати шнур і зліва, і справа. І навіть підставка для насадок допоможе власнику цього іригатора щодня відчувати зручність під час користування: вона зберігатиме аксесуари вертикально, а це максимально безпечне та гігієнічне положення. Оскільки у комплекті їх дві, то передбачено й ідентифікаційні кільця різного кольору – біле й блакитне.

Іригатор Panasonic EW1611W520 із технологією Ultra Sonic Stream має три переваги над іншими гігієнічними засобами (однак попереднє використання зубної щітки є обов’язковим). Він не тільки видаляє залишки їжі та бактерії з періодонтальних щілин і позбавляє зуби нальоту, але й робить делікатний масаж – приємну пульсуючу стимуляцію ясен, сприяючи їх укріпленню й покращуючи кровообіг. Такий технологічний засіб оцінять усі, хто хоче мати здорові зуби та ясна – головну запоруку красивої усмішки.

Товари з публікації
код товару: EW1611W520
3999 грн*
є в наявності
Тип: іригатор; Призначення: доросла; Технологія чищення: ультразвукова;
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів