Infinity Nado. Закрути епічний батл: суперсила в дії

Головна Огляди Infinity Nado. Закрути епічний батл: суперсила в дії
28.03.2024

Шостий сезон Infinity Nado: нові герої, анімація, дзиґи, способи запуску й типи лаунчерів – видовищні бої та найкращі комбінації задля перемог. Потужне шосте покоління дзиґ Infinity Nado виводить блейд-батл на новий рівень! Шостий сезон Infinity Nado здивує шанувальників новим поколінням дзиґ. Лінійка охоплює кілька серій, а саме: Starter Pack, Standard Pack, Advanced Pack, Split Series та ігрові набори.

Infinity Nado VI формує абсолютно нове уявлення про дзиґи та лаунчери. Кожна дзиґа з нової лінійки має унікальну суперсилу: атака, витривалість, баланс, захист. Нові Infinity Nado легко кастомізувати, змінюючи стиль обертання та характеристики поведінки дзиґи на арені. З огляду на це гравці мають змогу створити власну унікальну дзиґу завдяки взаємозамінним елементам з інших серій.

Майже в кожному наборі міститься інноваційний лаунчер у формі меча або голови дракона. Футуристичний дизайн мечів і міфологічні образи, втілені в дизайні базового лаунчера, залишать незабутні враження від поєдинку в усіх учасників.

STARTER PACK

Серія складається із чотирьох стартових наборів, кожен з яких містить базовий лаунчер, виконаний у формі голови дракона, інструмент для монтажу, а також одну дзиґу, тип якої відповідає назві набору.

Складові дзиґ та їхня сумісність

Кожна дзиґа зі Starter Pack має чотири елементи: аватар Nado, верхнє металеве кільце, нижнє кільце й наконечник. Ці компоненти є взаємо­замінними зі складовими дзиґ Epic Launcher Starter Pack.

Механізм запуску: з «пащі» дракона

Щоби запустити дзиґу, необхідно встановити її в «пащу» звіра до клацання, потягнути мотузку лаунчера, прицілитися до арени й натиснути бічні кнопки запуску. Неймовірно: дзиґа стрімко вистрибує на арену, уражаючи супротивника!

БАЛАНСУВАЛЬНА Fury Wave Dragon

Код товару: EU654111

АТАКУВАЛЬНА Blazing War Bear

Код товару: EU654112

ЗАХИСНА Gold Warrior Phoenix

Код товару: EU654113

ВИТРИВАЛА Lightning Leopard

Код товару: EU654114

STANDARD PACK

Абсолютно новий досвід і неймовірні відчуття під час запуску! Серія Standard Pack охоплює п’ять стандартних наборів, у кожному з яких є лаунчер у формі меча та дзиґа з підсвічуванням, тип якої відповідає назві набору.

Складові дзиґ та їхня сумісність

П’ять частин, з яких складаються дзиґи зі Standard Pack: аватар Nado з LED-підсвічуванням, верхнє металеве кільце, сполучне кільце, нижнє кільце та наконечник. Ці елементи є взаємозамінними з компонентами дзиґ із серій лінійки Epic Launcher: Standard і Advanced. Верхня частина кожної дзиґи серії Standard Pack підсвічується під час розкручування в пусковій системі, обертання на арені та в разі натискання на аватар. Яскраві й різнокольорові дзиґи роблять поєдинок ще більш видовищним!

Механізм запуску: стандартний лаунчер-меч

Дзиґи серії Standard Pack запускають за допомогою бойового лаунчера-меча Sword Launcher Standard (39 см). Лаунчер допоможе максимально точно та ефектно запустити дзиґу на арену: вставивши її в отвір для запуску на руків’ї меча, потрібно відтягнути затвор на «лезі», щоби розкрутити дзиґу, прицілитися й натиснути на кнопку запуску.

БАЛАНСУВАЛЬНА Fury Wave Dragon

Код товару: EU654121

АТАКУВАЛЬНА Blazing War Bear

Код товару: EU654122

ЗАХИСНА Gold Warrior Phoenix

Код товару: EU654123

ВИТРИВАЛА Lightning Leopard

Код товару: EU654124

АТАКУВАЛЬНА Dream World Magic Dragon

Код товару: EU654127

ADVANCED PACK

Уперед до передового досвіду запуску дзиґ на батл-арену! Серія Advanced Pack складається із двох наборів; тип дзиґ, що містяться всередині, відповідає назві.

Складові дзиґ та їхня сумісність

П’ять частин, з яких складаються дзиґи з Advanced Pack: аватар Nado з LED-підсвічуванням, верхнє металеве кільце, сполучне кільце, нижнє кільце й наконечник. Ці частини є взаємо­замінними з елементами дзиґ серій Standard і Advanced. У кожному пакованні міститься: лаунчер-меч із вдосконаленим руків’ям, дзиґа з підсвічуванням, додатковий аватар Nado, додаткове металеве кільце й інструмент для монтажу.

Механізм запуску: передовий лаунчер-меч

Лаунчер-меч із серії Advanced завдовжки 43 см; має покращене ергономічне руків’я з основою, яка «утримує»/«закриває» дзиґу всередині, а після запуску – випускає. Щоби запустити її на арену, потрібно вставити дзиґу в основу руків’я меча, відтягнути затвор на «лезі», аби розкрутити дзиґу, прицілитися й натиснути на кнопку запуску. У такий спосіб забезпечується високий контроль та приголомшлива потужність запуску!

БАЛАНСУВАЛЬНА Fury Wave Dragon

Код товару: EU654131

АТАКУВАЛЬНА Blazing War Bear

Код товару: EU654132

 

GOLD WARRIOR PHOENIX – НАБІР ДЛЯ ПЕРЕМОЖЦІВ

У серії Advanced Pack є набір, що заслуговує на особливу увагу, Gold Warrior Phoenix (код товару: EU654133).

У наборі наявні: дзиґа-захисник із LED-підсвічуванням, додатковий аватар Nado, додаткове металеве кільце, а також ексклюзивний лаунчер.

Пускова система в цьому наборі – гібрид меча та базового лаунчера у формі голови дракона. Gold Warrior Phoenix не залишить суперникам жодного шансу на перемогу!

SPLIT SERIES

Дзиґи серії Split складаються з двох частин, така збірна система надає дзизі високі показники балансування завдяки збільшеній вазі. У Split Series два набори з різними за властивостями дзиґами.

Складові дзиґ та їхня сумісність

Дзиґи серії Split складаються з верхньої дзиґи (із LED-підсвічуванням) і верхнього кільця, а також нижньої дзиґи й нижнього кільця. У момент прискорення дзиґи аватар підсвічується, що робить битву більш епічною та видовищною. Під час зіткнення дзиґ цієї серії з іншими дзиґами Nado активується режим Split (розділення): верхня дзиґа Nado відділяється від нижньої, після чого обидві рухаються на арені довільно.

Механізм запуску: передовий лаунчер-меч

Кожен набір укомплек­товано передовим лаунчер-мечем для запуску дзиґи в спосіб, як у серії Advanced.

З БАЛАНСУВАЛЬНОЮ/ЗАХИСНОЮ Sacred Shield Double Dragon S

Код товару: EU654141

З АТАКУВАЛЬНОЮ/ВИТРИВАЛОЮ Flaming Wind Dragon Tiger

Код товару: EU654145

НАБІР GOGGLE BATTLE PACK FURY WAVE DRAGON

Особливістю набору Google Battle Pack (код товару: EU654161) є бойові окуляри, які містяться в пакованні разом із дзиґою та пусковим пристроєм у формі меча із серії Advanced Pack. Окуляри подібні за дизайном до аксесуара одного з головних героїв мультсеріалу на ім’я Лін. У таких окулярах кожен гравець сповниться рішучості, а яскрава дзиґа з підсвічуванням і передовий лаунчер-меч допоможуть на шляху до перемоги!

У комплекті Google Battle Pack: балансувальна дзиґа з LED-підсвічуванням серії Advanced Pack, батарейки LR41 (3 шт.), передовий лаунчер-меч, бойові окуляри, інструмент для монтажу.

НАБОРИ BATTLE SET

Infinity Nado VI Battle Set — ігрові набори, які містять дзиґи шостого покоління, епічні лаунчерами та арени, створені для видовищних поєдинків.

У комплекті Starter Battle Set Gold Warrior Phoenix vs Lighting Leopard (код товару: EU654183): дзиґи серій Starter Pack Gold Warrior Phoenix (захисна) і Lighting Leopard (витривала), а також два лаунчери у формі голови дракона та складана ігрова арена.

У комплекті Standard Battle Set Fury Wave Dragon vs Blazing War Bear (код товару: EU654181): дві дзиґи серії Standard Pack — балансувальна Fury Wave Dragon і атакувальна Blazing War Bear із LED-підсвічуванням, а також два лаунчери у формі мечів (39 см) та ігрова арена. Нова бойова арена має вдосконалене покриття та складану конструкцію для більш зручного зберігання між захопливими батлами.

НАБОРИ STARTER NADO PACK

Додаткова дзиґа – додатковий варіант стратегії під час запеклого поєдинку! Набори доповнять ігрову колекцію бойовими дзиґами та урізноманітнять гру завдяки новим можливостям.

У комплекті кожного набору є дві дзиґи:

  • атакувальна й балансувальна в Starter Nado Pack Fury Wave Dragon, Blazing War Bear (код товару: EU654196);
  • атакувальна й захисна в Starter Nado Pack Gold Warrior Phoenix vs Lighting Leopard (код товару: EU654197).

 

Створювати власний унікальний Nado легко як ніколи, адже елементи дзиґ взаємозамінні з компонентами дзиґ серій Starter Pack, Standard Pack, Advanced Pack.

Розробляйте власну стратегію поєдинку й готуйтеся до найепічнішої битви Infinity Nado!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів