ASUS Dual GeForce RTX 4060 Ti SSD: оптимальне рішення для власників ігрових систем

Головна Новинки ASUS Dual GeForce RTX 4060 Ti SSD: оптимальне рішення для власників ігрових систем
19.12.2023

ASUS Dual GeForce RTX 4060 Ti SSD є першою у світі відеокартою, оснащеною слотом M.2 для високопродуктивного накопичувача NVMe.

Слот M.2 для накопичувача

Ця відеокарта пропонує ті самі функції, що й звичайна ASUS Dual GeForce RTX 4060 Ti з 8 ГБ відеопам’яті: RT-ядра третього покоління й тензорні ядра четвертого покоління з підтриманням технологій DLSS 3.5 і Frame Generation забезпечують трасування променів у реальному часі, завдяки чому відеокарта дає змогу геймерам поринути у світ сучасних ігор із максимальною якістю графіки. Створена у формфакторі товщиною 2,5 слота з лише одним 8-контактним рознімом живлення PCIe, відеокарта Dual GeForce RTX 4060 Ti SSD буде доречною практично до будь-якої збірки.

Унікальна особливість Dual GeForce RTX 4060 Ti SSD – слот M.2 у спеціальному вирізі на зворотному боці відеокарти, призначений для встановлення SSD-накопичувача NVMe типорозміру 2280. Отже, це перша відеокарта споживчого класу, яка пропонує такий вбудований слот.

Компактна та ефективна система охолодження

Попри те, що RTX 4060 Ti є графічним процесором, сумісним із шиною стандарту PCIe 4.0, якщо і материнська плата, і накопичувач NVMe у системі підтримують стандарт PCIe 5.0, накопичувач працюватиме на повній швидкості PCIe 5.0. Саме через це ASUS рекомендує встановлювати Dual GeForce RTX 4060 Ti SSD у верхній слот PCIe материнської плати, який обмінюється даними з процесором напряму. Це оптимальне рішення для тих власників ігрових систем, кому потрібен високошвидкісний і надійний накопичувач. Його встановлення не впливає на продуктивність графіки в іграх, а операції читання й запису здійснюються без жодних затримок.

Встановлення накопичувача SSD в слот відеокарти надає користувачам додаткові переваги, адже Dual GeForce RTX 4060 Ti SSD оснащено двома потужними вентиляторами Axial-Tech, які забезпечують ефективне охолодження відеокарти під час гри – ці вентилятори знижують також робочу температуру накопичувача M.2. Відеокарта містить термопрокладку для слота M.2, що дає змогу повноцінно використовувати радіатор відеокарти для відведення тепла від накопичувача. За результатами тестування ASUS у разі підключення накопичувача до Dual GeForce RTX 4060 Ti робоча температура SSD може бути на 40 % нижче, як порівняти зі звичайним підключенням накопичувача до слота материнської плати, гарантуючи стабільно високу швидкість операцій читання й запису та довгий термін експлуатації накопичувача.

Товари з публікації
Новинка
...
код товару: 90YV0JS0-M0NA00
21549 грн*
очікується
ASUS Dual GeForce RTX™ 4060 Ti SSD, перша у світі відеокарта, оснащена слотом M.2 для високопродуктивного накопичувача NVMe®. Відеокартамістить слот M.2 для швидкісного накопичувача NVMe® з термопрокладкою для відведення тепла на радіатор відеокарти.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів